About Me

Pavlos Giorkas photo

Γεια σου και κάλως ήρθες στο μπλογκ μου.

Ονομάζομαι Παύλος Γιώρκας και μέσα από αυτό το μπλογκ θα σου μεταφέρω τις σκέψεις μου, τα πιστεύω μου και τις εμπειρίες μου στους τομείς του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, των Πωλήσεων και της επιχειρηματικότητας.

Θα προσπαθήσω να σου συστηθώ για να με γνωρίσεις καλύτερα και να μάθεις περισσότερα πράγματα για εμένα.

Κατάγομαι από τη Κύπρο και συγκεκριμένα απο Λευκωσία.

Σπούδασα Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για 4 χρόνια και όταν τέλειωσα τις σπουδές μου τον Ιανουάριο του 2011, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς εργάζομαι ως Υπεύθυνος Πωλήσεων στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό ”Ο Φιλελεύθερος”.

Από το 2012 έχω αρχίσει να ασχολούμαι έντονα με το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Αγοράζω διάφορα eBooks, εκπαιδευτικά βίντεο, δοκιμάζω καινούργια εργαλεία και ”καταναλώνω” οτιδήποτε άλλο μπορεί να με μορφώσει περισσότερο στο τομέα αυτό.

Θεωρώ ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και απλοί άνθρωποι – σαν εμένα και εσένα – μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους δραματικά μεσώ σωστού Online Marketing και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Στη περίπτωση των ”απλών ανθρώπων” ο Διαδικτυακός κόσμος μπορεί να τους προσφέρει ένα επιπλέον ή full time εισόδημα.

Άλλα Ενδιαφέροντα..

Μου αρέσει πάρα πολύ η Γυμναστική όπως επίσης και η υγιεινή διατροφή.Πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και περίπου 1 φορά το μήνα παίζω mini-football με τους φίλους μου.

Επίσης μου αρέσει να μελετώ μη συμβατικές μεθόδους ιασης και εναλλακτικούς τρόπους διατροφής που απέχουν πολύ μακριά απο τα ”συνηθισμένα.” Θα ηθελα να ήμουν vegan απλά κάπως δυσκολεύομαι να το εφαρμόσω.Βασικά – τώρα που το σκέφτομαι – ούτε κάν προσπάθησα . Σιγά σιγά , ίσως μια μέρα να το προσπαθήσω πραγματικά. 🙂

Το Μπλογκ..

Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το μπλόγκ – στα Ελληνικά – λόγω της μεγάλης μου ανάγκης να εξωτερικεύω τις ιδέες μου, τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου στον ευρύτερο τομέα των Πωλήσεων, του μάρκετινγκ και του μάνατζμεντ γενικότερα.

Τέτοια μπλογκ στην αγγλική γλώσσα υπάρχουν χιλιάδες. Μου είναι δύσκολο να τα ανταγωνιστώ λόγω του οτι η Αγγλική – αν και θεωρώ οτι μιλάω καλα Αγγλικά – δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκφραστώ τόσο άνετα οσο οι χιλιάδες άλλοι μπλογκερς (οπου τα Αγγλικα είναι η μητρική τους γλωσσά) εκεί έξω ούτε να δημιουργώ υλικό με τον ίδιο ρυθμό που το κάνουν αυτοί.

Εξάλλου, θεωρώ οτι όποιος απο τους αναγνώστες αυτοί του μπλογκ θελήσει να διαβάσει κάποιο άρθρο στα Αγγλικά μπορεί να επισκεφτεί ενα απο τα αλλα μπλογκ.

Στα ελληνικά ομως δεν υπάρχουν πολλά αντίστοιχα μπλόγκς και πιστεύω οτι η κατηγορία αυτή ειναι αρκετά εύκολη για να την ανταγωνιστώ.

Τι θα διαβάζεις σε αυτό το μπλογκ.

Στο μπλόγκ αυτό θα γράφω:

  • Τις εμπειρίες μου απο το χώρο των Offline και Οnline πωλήσεων.
  • Ιδέες και συμβουλές για Μάρκετινγκ και Διαφήμιση (Online και Offline)
  • Για Social Media και SEO
  • Σχόλια και εισηγήσεις διαφόρων εργαλείων που θα σας βοηθήσουν στο Marketing της επιχείρησης σου.
  • Απόψεις σχετικά με τη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ γενικότερα.
  • Προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τη παραγωγικότητα και τις πωλήσεις σου.

Σημείωση: Να σημειωθεί οτι το περιεχόμενο αυτού του μπλογκ περιέχει τις δικές μου απόψεις και ιδέες – που πολλές φορές κάποιος μπορεί να της θεωρήσει λάθος. Αν δείς κάτι το οποίο δεν συμφωνείς, άφησε ένα σχόλιο ή επικοινώνησε μαζί μου και διόρθωσε με.

Επικοινωνία

Μπορέις να συνδεθείς μαζί μου στα 4 μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα πατώντας απλά τους συνδεσμους ποιο κάτω.

Google+

Twitter

Facebook

Linkedin

Εγγράψου στο Newsletter μου

Σου προτείνω να εγγραφής στο newsletter μου για να λαμβάνεις email όποτε δημοσιεύω καινούργιο περιεχόμενο.

Δεν εχω σταθερό ρυθμό που ανεβάζω περιεχόμενο στο μπλογκ (αν και θα έπρεπε) γι’ αυτό αν δεν θές να χάσεις ποτέ κάτι άλλα και για να μην μπαίνεις άδικα και να μην βρίσκεις κάτι του καινούργιο, τότε εγγράψου στο  Newsletter και θα λαμβάνεις ένα email όποτε ανεβαίνει κάτι καινούργιο πάνω.

Επίσης μέσω του Newsletter θα στέλνω εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές και άλλα cool πράγματα – που δεν θα μπορεί να τα βρει κάποιος άλλος στην ιστοσελίδα – από ιστοσελίδες και προγράμματα που είμαι συνεργάτης.

Απλά, βάλε το email σου στο πεδίο από κάτω και πάτα το κουμπί. Ενα email επιβεβαίωσης θα σταλεί στο Inbox σου. Απλά πάτα στο σύνδεσμο που υπάρχει μέσα και τοτε θα είσαι και επίσημα εγγραμμένος στο Newsletter μου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μερικές φορές το email επιβεβαίωσης μπορέι να βρεθέι στο Junk/Spam folder γι’αυτο εαν δεν λάβεις το email επιβεβαίωσης στο inbox σου, ελεγχε και το Junk/Spam folder. Συνήθως το email επιβεβαίωσης έρχεται σε λιγότερο απο 10 λεπτά.