Εργαλεία για Social Media

Sharing is caring!

Η ιστοσελίδα tailwindapp έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της αυτό το καταπληκτικό άρθρο, το οποίο σου δείχνει με πάρα πολύ λεπτομέρεια τις ακριβής διαστάσεις που πρέπει να έχουν οι φωτογραφίες και εικόνες που ανεβάζεις στο Facebook, για να φαίνονται όσο το δυνατόν μεγαλύτερες, πιο καθαρές και όχι κομμένες/παραμορφωμένες.

Δυστυχώς οι περισσότεροι Internet marketers δεν γνωρίζουν τις σωστές διαστασεις φωτογραφιων Facebook που πρέπει να ανεβάζεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι φωτογραφίες τους να εμφανίζονται κομμένες στα πλάγια ή να μην εμφανίζονται ολόκληρες.

Αποφάσισα να παραθέσω αυτό στο blog μου, επειδή θεωρώ ότι αξίζει να το μοιραστώ μαζί σου και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στις οποιεσδήποτε ενέργειες marketing κάνεις στο Facebook.

Μπορείς φυσικά να αποθηκεύσεις την σελίδα αυτή για μελλοντική χρήση (bookmark).

Πάτα εδώ για να δείς το άρθρο.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, σχετικά με τις διαστάσεις εικόνων στο Facebook, άφησε το σχόλιο σου και θα σου απαντήσω το συντομότερο.

Επίσης αν θεωρείς ότι αξίζει να μοιραστείς τις διαστασεις φωτογραφιων Facebook με τους φίλους σου, τότε κανε το.

Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι μοιράζεσαι καλό περιεχόμενο μαζί τους. 🙂

Δές Επίσης👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *