businessman

Sharing is caring!

Σε ένα από τα τελευταία μου άρθρα είχα αναφέρει τις σκέψεις μου για αλλαγή της υπηρεσίας email marketing που χρησιμοποιώ από Getresponse.com σε Rocketresponder.com.

Αν δεν ξέρεις ακόμα τι είναι το email marketing και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σου, μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Θα σου εξηγήσει ακριβώς τι να προσέχεις και πώς να χρησιμοποιείς σωστά το μέσο αυτό για επίτευξη πωλήσεων και καλύτερης επικοινωνίας με το κοινό σου.

Οι λόγοι που άλλαξα τον email marketing παροχέα μου από Getresponse σε Rocketresponder είναι τρεις:

 1. Επειδή θα ασχοληθώ εκτενέστερα με το affiliate marketing μέσω list building.
 2. Πολύ ποιο φτηνή υπηρεσία
 3. Απλή και ποιο user friendly πλατφόρμα από

Τι είναι το affiliate marketing μέσω List building

Ένας affiliate marketer κάνει τη δουλεία που κάνει ένας πωλητής στον offline κόσμο, αλλά διαδικτυακά. Δηλαδή προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες και λαμβάνει προμήθεια για κάθε πώληση ή Lead που στέλνει στην εκάστοτε επιχείρηση που συνεργάζεται.

Affiliate Marketing μέσω List building είναι η διαδικασία χτισίματος μιας λίστας από άτομα που ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη κατηγορία της αγοράς και προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών μεσώ αυτής της λίστας.

Γιαυτό το λόγο θα χρειαστεί να αναπτύξω λίστες σε διάφορες κατηγορίες της αγοράς με πάνω από 2000 άτομα στη κάθε μια.

10 000 Subscribers με μόνο $20

Όπως μπορείς να δεις και σε αυτόν το συγκριτικό πίνακα διάφορων email marketing υπηρεσιών (βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου), στο getresponse.com για 10 000 subscribers πρέπει να πληρώνεις $65 το μήνα (περίπου €60) ενώ με τ0 rocketresponder.com μόνο $20 (περίπου €15)

Φυσικά θα είμαι ειλικρινής μαζί σου.. Το Getreponse έχει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά από ότι το Rocketresponder όπως:

 • split testing,
 • εκατοντάδες templates,
 • landing page creator,
 • καλύτερο Management των subscribers σου

και πάρα πολλά άλλα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί για κάποιους να είναι αναγκαία, αλλά για εμένα – που δεν είμαι στο επίπεδο email marketing που έχει ο Chris Farrel – δεν μου είναι και τόσο σημαντικά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Θέλω κάτι που να είναι απλό, φτηνό και να κάνει τη δουλειά του. Το Rocketresponder μου τα προσφέρει και τα τρία. Είναι απλό, φτηνό, και κάνει τη δουλεία του μια χαρά.

rocketresponder

Εικόνα από το λογαριασμό μου στο Rocketresponder

The List Building Project

Και αφού είπα να ασχοληθώ με το List building, αποφάσισα να μεταφέρω τη κάθε μου ενέργεια γύρω από αυτό μου το εγχείρημα στο blog και να το ονομάσω, The List Building Project.

Αυτό θα είναι ένα ”ζωντανό” case study όπου θα αποκαλύπτω βήμα προς βήμα τις ενέργειες που θα ακολουθώ για να πετύχω τους στόχους μου.

Θα δεις από πρώτο χέρι, τις δυσκολίες, τα λάθη και τις επιτυχίες μου ελπίζοντας πως θα σε εμπνεύσω – είτε ασχοληθείς με το affiliate marketing, είτε με την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σου – να εντάξεις το email marketing στο ”οπλοστάσιο” του μάρκετινγκ σου.

Μπορείς να εγγραφείς και στις δύο υπηρεσίες, να δοκιμάσεις τα χαρακτηριστικά τους και να δεις ποια από τις δύο σου ταιριάζει καλύτερα.

Αν ασχολείσαι είδη με το email marketing, ποια νομίζεις ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα email βάση της εμπειρίας σου και γιατί;

Όπως πάντα, σε περιμένω να αφήσεις τα σχόλια σου από κάτω και να αρχίσουμε μια συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό.👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

 1. Καλησπέρα, Παύλο. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Αναζητώ κι εγώ οικονομικούς τρόπους email marketing, και συγκεκριμένα οικονομικά autoresponders. Χρησιμοποιώ GetResponse αλλά τελευταία δοκιμάζω και το mailerlite που είναι πολύ minimal και πολύ οικονομικό. Θα ήθελα να σε ρωτήσω 2 πράγματα: Απ’ό,τι είδα το RocketResponder εμφανίζει το δικό του branding. Πού όμως; Σε κάθε email που στέλνουμε στους subscribers; Είναι στο footer του email; Επίσης, πώς συνεργάζεται με τα ελληνικά; Δηλαδή εμφανίζονται σωστά οι ελληνικοί χαρακτήρες στο subject line, μέσα στο email, σε ty pages και γενικά σε όσα σημεία βλέπει ο sbuscriber; Υπάρχει στο RocketResponder δυνατότητα personalization. Ευχαριστώ πολύ!

  1. Καλησπέρα Στέλλα,

   Χαιρομαι που μου δινετε η ευκαιρεία να σε βοηθήσω.

   Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

   1. Το brand του Rocketresponder εμφανίζεται – διακριτικά – στο τέλος κάθε email που στέλνουμε στους subscribers μας, στο footer του email. Έχω επισυνάψει και ένα screenshot -παρμένο από το Gmail μου – από το τελευταίο newsletter που έστειλα στους συνδρομητές μου, οπού μπορείς να δεις τη θέση του λογοτύπου του Rocket Responder.

   2. Το Rocket Responder ”συνεργάζεται” καλά με τα Ελληνικά. Όπως βλέπεις και στο screenshot τα ελληνικά εμφανίζονται μια χαρά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα σε κανένα σημείο.

   3. Και τέλος, ναι, υπάρχει δυνατότητα personalization του email με όνομα μόνο.

   Ελπίζω να σε κάλυψα..

   Αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, είμαι όλος αυτιά 🙂