Πολιτική Συνεργατών

Γεια σου και πάλι.

Πάντα πίστευα στην διαφάνεια και στην αντικειμενικότητα στο διαδίκτυο και για αυτό το λόγο θέλω να σου πω ότι έχω συμπεριλάβει διάφορα Link, που παραπέμπουν σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπου εάν τα αγοράσεις ή εγγραφείς, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια, χωρίς καμιά επιβάρυνση προς εσένα.

Ο στόχος μου μέσα από αυτό το blog είναι να σε βοηθήσω γύρω από το τομέα του Ίντερνετ Μάρκετινγκ και να σε ”εκπαιδεύσω” ούτως ώστε να ενισχύσεις αποδοτικά τις όποιες ενέργειες μάρκετινγκ και αν κάνεις στο διαδίκτυο.

Σε παρακαλώ όμως να καταλάβεις οτι αυτό το κάνω και για να κερδίσω κάποια χρήματα και ειλικρινά, έτσι θα πρέπει να κάνεις και εσύ με το δικό σου site, εκτός και αν εχεις σκοπό να το κάνεις για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό.

Το site έχει μεγαλώσει σε τέτοιο σημείο που είναι σχεδόν αδύνατο να πάω πίσω και να καταγράψω το  κάθε πρόγραμμα που έχω συνάψει συμφωνία σαν συνεργάτης.  Δεδομένου αυτού, θα πρέπει να υποθέσεις ότι οποιοιδήποτε σύνδεσμοι σε οδηγούν σε προϊόντα ή υπηρεσίες, είναι σύνδεσμοι συνεργατών (affiliate links), όπου θα λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς καμιά επιβάρυνση προς εσένα.

Τούτου λεχθέντος, θέλω επίσης να γνωρίζεις οτι υπάρχουν εκατομμύρια προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από το Ίντερνετ Μάρκετινγκ που προσφέρουν πρόγραμμα συνεργατών. Εγώ προωθώ ΜΟΝΟ τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχω χρησιμοποιήσει και πραγματικά αισθάνομαι οτι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου ή θα σου ευκολύνουν τη ζωή Online.

Επίσης σημείωσε ότι δεν έχω λάβει δωρεάν προϊόντα, υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο από τις εταιρείες αυτές, σαν αντάλλαγμα για την αναφορά τους στην ιστοσελίδα μου.

Εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα ανωτέρω, παρακαλώ μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου χρησιμοποιώντας τη σελίδα επικοινωνίας.

Καλή Συνέχεια.

signature

Παύλος Γιώρκας