Γράψε Το Δικό Σου Άρθρο

home-office

Αν σε ενδιαφέρει να προβάλεις τον εαυτό σου και να δείξεις τις γνώσεις σου γύρω από οποιοδήποτε τομέα του Μάρκετινγκ και της Επιχειρηματικότητας στο κοινό αυτής της ιστοσελίδας, τότε μπορείς να στείλεις το δικό σου άρθρο προς δημοσίευση.

Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό

Έχεις την πιθανότητα να τοποθετήσεις τον εαυτό σου ως ειδήμων στο τομέα σου. Με αυτό το άρθρο θα διαφημίσεις στην ουσία τον εαυτό σου και θα ενισχύσεις το Brand σου.

Το blog αυτό το επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άτομα, τα οποία μπορούν να  γίνουν πελάτες σου ή ακόλουθοι σου, αν καταφέρεις να τους εντυπωσιάσεις με αυτά που θα γράψεις.

Από την άλλη όμως, εάν ψάχνεις να κτίσεις ένα γρήγορο backlink για την ιστοσελίδα σου και μου στείλεις ένα άρθρο το οποίο δεν θα είναι και τόσο καλογραμένο, τότε ισως κάνεις περισσότερη ζημιά παρά καλό στον εαυτό σου.

Οδηγίες Για Υποβολή Άρθρου

Προτού στείλεις ένα άρθρο σου για δημοσίευση, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με το τίτλο του άρθρου που σκέφτεσαι να γράψεις.

Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις διαβάσει και κατανοήσει όλες τις οδηγίες που βρίσκονται πιο κάτω για αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων.

 • Οι Τύποι των άρθρων που επιτρέπονται είναι αυτοί. Προσπάθησε το άρθρο σου να έχει οποιοδήποτε από τα χαρακτηριστικά των άρθρων που σου αναφέρω.
 • Affiliate links στο άρθρο απαγορεύονται. Μπορείς να τοποθετήσεις όσα Link σε εξωτερικούς παράγοντες θέλεις μέσα στο άρθρο, αλλά όχι affiliate link.
 • Πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες για το πού θέλεις οι φωτογραφίες να τοποθετηθούν.
 • Το άρθρο πρέπει να αποσταλεί σε μορφή word, χωρισμένο σε παραγράφους, με το τίτλο και όλους τους υπότιτλους..
 • Πρέπει να έχει σχέση με το  Ίντερνετ Μάρκετινγκ, το e-commerce, τη Διαφήμιση, το WordPress και το μάνατζμεντ.
 • Το άρθρο πρέπει να είναι μοναδικό και όχι ξανά δημοσιευμένο αλλού. Επίσης απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή άρθρου από άλλο blog. Μπορώ να ελέγξω (πολύ εύκολα) εάν είναι κάπου άλλου δημοσιευμένο.
 • Επίσης το άρθρο πρέπει να είναι πάνω από 600 λέξεις. Το ιδανικότερο είναι να είναι μεταξύ 600 – 1000 λέξεων.
 • Πρέπει να συνοδεύεται με μια φωτογραφία σου που να δείχνει το πρόσωπο σου. Η φωτογραφία σου θα δημοσιευτεί στο κάτω μέρος του αρθρου μαζί με μερικές πληροφορίες (περίπου 50 – 100 λέξεις) σχετικά με τον αρθρογράφο και με link προς την ιστοσελίδα του.
 • Οποιεσδήποτε φωτογραφίες αποστέλλονται μαζί με το κείμενο, θα πρέπει να είναι μεγέθους μικρότερου των 100 kb.
 • Οι φωτογραφίες που θα μου στείλεις πρέπει να έχουν άδεια για χρήση από τον ιδιοκτήτη τους. Μην μου στείλεις φωτογραφίες από το Google. Μπορείς να βρεις Δωρεάν φωτογραφίες με άδεια επαναχρησιμοποίησης από αυτές τις ιστοσελίδες. Επίσης θα χρειαστώ να μου στείλεις τις πηγές της κάθε φωτογραφίας για έλεγχο.
 • Τα άρθρα θα ελέγχονται για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και μετά θα δημοσιεύονται.
 • Το κείμενο και το ύφος του άρθρου δεν πρέπει να διαφημίζει προϊόντα οι υπηρεσίες σου. Μπορείς να αναφερθείς αν θέλεις αλλά σε λογικά και σχετικά πλαίσια.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου θα επικοινωνήσω μαζί σου και θα σε ενημερώσω για να το μοιραστείς με τα δίκτυα σου. (Εγώ θα το μοιραστώ μέσω του newsletter μου, Linkedin, Facebook,Twitter και Google+)

Επικοινώνησε μαζί μου για τυχών απορίες ή διευκρινήσεις και για να συζητήσουμε το άρθρο σου.

Σε περιμένω !