Sharing is caring!

Αν έχεις υπόψην σου λογισμικά όπως το Jasper.ai και το Writesonic και γενικά ψαχνεις τον καλυτερο βοηθό συγγραφής περιεχομένου τεχνητης νοημοσύνης – εχεις προσγειωθεί στο σωστό άρθρο.

Σε αυτο το άρθρο θα σου αναλυσω τους 7 καλυτερους βοηθους συγγραφής άρθρων τεχνητής νοημοσύνης – απο τον καλύτερο μέχρι τον.. λιγότερο καλό..

Γιατι να με εμπιστευτείς;

Σε αντιθεση με το 99% των άρθρων που θα βρείς στο διαδικτυο πάνω σε αυτό το θέμα – είτε στα Ελληνικά έιτε στα Αγγλικά – εχω όντως χρησιμοποιήσει αυτά τα προγραμματα και έχω άποψη για το τί μου αρέσει και τί όχι στο κάθε ένα.

Jasper billing proof
– Οι χρεώσεις της συνδρομής μου στο Jasper

Δεν βρηκα απλά 20 προγραμματα και τα έριξα μεσα σε ένα αρθρο.. Που αντί να σε βοηθήσουν σου κάνουν τη ζωή πίο δύσκολη..

Αυτά τα προγράμματα, τα έχω χρησιμοποιήσει και μερικά απο αυτά τα χρησιμοποιώ για τη παραγωγή περιεχομένου για τα διαφορα affiliate marketing μπλόγκ μου.

writesonic billing proof
– Στιγμιοτυπο του υφιστάμενου μου πλανου στο Writesonic.

Τελοσπάντων, τώρα που στο ξεκαθάρισα αυτό, ειναι σημαντικό να καταλάβεις τι ειναι οι βοηθοι συγγραφης περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης και μετά να πάμε στη λίστα με τους καλύτερους βοηθους συγγραφής περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης.

Τι ειναι οι ΑΙ Content Writing Assistants

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα ορίσω αυτα τα προγράμματα ως λογισμικά σχεδιασμένα να διαβάζουν, να κατανοουν και να παράγουν περιεχόμενο για διάφορους σκοπούς.

Ενέργειες όπως η συγγραφή άρθρων, κειμένων για διαφημισεις, social media και langing pages είναι πράγματα στα οποία μπορούν να βοηθήσουν οι βοηθοί συγγραφής περιεχομένου AI.

Είναι σημαντικό να καταλαβεις επίσης ότι με την αγορά ενός ΑΙ writing assistant, ΔΕΝ θα πατάς απλώς ένα κουμπί και θα δημιουργουνται τέλεια άρθρα χωρίς λάθη και χωρίς τη συμβολή σου.

Αυτό δεν ισχύει.

Ένα AI λογισμικό συγγραφής περιεχομενου θα παράγει το περιεχόμενο με το πάτημα του κουμπιού, αλλά διαβαζοντας το θα βρείσκεις πολλές ασυνέπειες, ψευδείς ισχυρισμούς και επαναλήψεις.

Επίσης, τα περισσότερα χρειαζονται να διαβάσουν κατι που θα γραψεις (5 – 10 λέξεις) και μετα να συμπληρώσουν το υπολοιπο κείμενο.

Ο λόγος ειναι επειδη το λογισμικό μπορεί να μην γνωρίζει τόσο καλά το θέμα που του λες να γραψει ή να προσπαθεί να είναι δημιουργικό κατά τη συγγραφή, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ψευδείς ισχυρισμοί και ψεύτικα πράγματα.

Τα λογισμικά αυτά θα σε βοηθήσουν να γραφεις περιεχόμενο ταχύτερα. Η τελική πινελιά ομως πρέπει να μπει από εσένα, αν θέλεις το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα. Πιο απλά, φαντασου τον εαυτό σου να είναι ο editor και το λογισμικό AI ο αρθρογραφος σου.

Τυπικά, ένα άρθρο 2.000 λέξεων μπορεί να χρειαστεί έως και 2 – 3 ώρες για να παραχθεί μαζί με την ερευνα, το styling και τη βελτιστοποίηση SEO. Με ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε 30 λεπτά.

Καλύτεροι Βοηθοί Συγγραφης Περιεχομένου Τεχνητής Νοημοσύνης

Τώρα που τελειωσαμε με το “μπλα-μπλα” ας πάμε στα AI writing software που προσφέρουν και Ελληνική υποστηριξη.

  • Jasper.ai – Καλύτερος με διαφορά
  • Writesonic – Καλυτερος οσον αφορά τη τιμή
  • Anyword – Καλυτερος για marketing agencies
  • Rytr – Καλύτερος με δωρεάν πλάνο
  • LongShot – Καλύτερος για την εξειδίκευση του σε blog posts.
  • Simplified – Καλυτερος οσον αφορα τα features που προσφέρει
  • CopyMatic – Καλύτερος οσον αφορά σχέση ποιότητας τιμής

Jasper

Jasper homepage screenshot

O Jasper για εμένα είναι ο καλύτερος με διαφορά για πολλους και σημαντικούς λόγους. Παλαιοτερα ονομαζόταν Jarvis και μετα μετονομάστηκε σε Jasper. Ειναι απο τα πρώτα AI λογισμικά SAAS που βγηκαν στην αγορά για εμπορική χρήση.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Πρώτον, ο Jasper διαθέτει την πιό εξελιγμένη μορφή τεχνητής νοημοσύνης απο οποιονδήποτε αλλο λογισμικό έχω χρησιμοποιήσει.

Δηλαδη, οταν του λές να γράψει κάτι, το γράφει με ακρίβεια. Το γράφει χωρίς να κάνει λάθη. Αυτά που γραφει βγάζουν όντων νοήμα – οχι σαν μερικούς αλλους που γραφουν αλλαν τον αλλον.

Διαθέτει ακόμα και συστημα που αν δεν σου αρέσει κατι που εγραψε, μπορείς να το διαγράψεις και να σου επιστρέψει πίσω το 20% των credits που χρησιμοποίησες. Π.χ αν εγραψε 100 λέξεις οι οποίες κοστίζουν 100 credits και δεν σου άρεσε αυτο που εγραψε, το διαγραφεις και λαμβάνεις πισω το 20%. Αυτο μόνο ο Jasper το έχει.

Επίσης, ο Jasper διαθέτει όλα τα εργαλεία που μπορείς να χρειαστείς για τις ανάγκες παραγωγής περιεχομένου. Κατακρίβειαν, ειναι ο market leader της αγοράς σε αυτό το θέμα. Οτι κάνει αυτός πρώτα, μετα ακολουθούν τα άλλα λογισμικά προγράμματα.

Επίσης, ενα πολύ σοβάρο feature που διαθέτει και το βρήκα μόνο σε αυτόν, ειναι ότι του λές τι θέλεις να γράψει και αυτός το γραφει.

Για παραδειγμα, ανοιγεις ενα νέο κενό αρχειο (μέσα στο Jasper) και μπορείς να τους πέις, “Write a long inro paragraph about Artificial Intelligence with a professional tone of voice” και αυτός θα πράξει ακριβώς οτι του είπες.

Άλλο παραδειγμα, μπορείς να τους πείς “Write an article how artificial intelligence will affect the agriculture industry” και αυτός θα αρχίσει να γράφει.

Επίσης, ο Jasper μπορεί να ενωθεί με δύο απο τα καλυτερα προγραμματα συγγραφής άρθρων – το Grammarly για να σου διορθώνει τα ορθοργραφικά σου λάθη και το SurferSEO για να βελτιστοποιείς το άρθρο σου για τις μηχανές αναζήτησης καθώς το γραφεις.

Το καλύτερο ομως το αφήνω για το τέλος.. Ο Jasper μπορεί να διαβάζει και να γράφει και στα Ελληνικά – παρόλο ομως που δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά όσο τα καταφέρνει στα Αγγλικα. Αναμφιβολα ομως θα σε βοηθήσει να γράφεις 10Χ φορές γρηγορότερα παρα χωρίς αυτόν.

Κόστος

Το μόνο προβλημα του Jasper ειναι οτι είναι το πιο ακριβό απο τη λίστα. Ίσως επίδή το ξέρουν οτι έχουν τη καλύτερη τεχνητή νοημοσύνη; Δεν ξέρω… Χαρακτηριστικά, διαθέτει τρία πλάνα.

Το Starter που αρχίζει απο $29 το μήνα για 20.000 λέξεις, Το Boss Mode που αρχιζει απο $59 το μήνα για 50.000 λέξεις (αυτό προτείνω) και το Business plan το οποίο δεν έχει συγκεκριμένη τιμή και πρέπει να μιλήσεις με το τμήμα πωλήσεων τους.

Συμπερασμα

Αν έχεις σοβαρό σκοπό για την δημιουργία περιεχομένου, συστήνω το Jasper. Μην πας αλλου. Ειναι ο καλύτερος.


Writesonic

Writesonic Homepage screenshot

To Writesonic ειναι το δεύτερο πρόγραμμα που χρησιμοποίησα μετα το Jasper διότι εψαχνα κάτι ποιό φτηνό (μαλλον ομως θα επιστρέψω πίσω στο Jasper). Ο λογος που το επελεξα ειναι επειδή ειναι πολύ ποιο φτηνό σε σύγκριση με το Jasper, διαθέτει και αυτό όλα τα εργαλέια που διαθετει και ο Jasper και το user-interface του μου θύμιζε καπως τον Jasper.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Επίσης μου αρέσει το γεγονός οτι το Writesonic διαθέτει ενα προτοποριακό συστημα που σε εαφηνει να επιλέξεις την ποιότητα που θα γράφει η τεχνητή νοημοσύνη.

Δηλαδη με οποιο πλανο αγοράσεις, μπορείς να επιλέξεις να παραγεις περιεχόμενο Economy, Average, Good και Premium.

Παραδειγμα, αν επιλέξεις το Long Form πλάνο στα $19 το μήνα, θα μπορείς να παράξει το εξής:

ΠοιότηταΛέξεις
Economy190.000 λέξεις
Average95.000 λέξεις
Good47.500 λέξεις
Premium19.000 λέξεις

Το Economy πλάνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αμα θέλεις να παραξεις περιεχόμενο χαμηλης ποιότητας για Private Blogging Networks ή για να γεμίσεις κτλ. Το Premium ειναι το καλό περιεχόμενο ας πούμε..

Φυσικά, για μένα, ακόμα και το Premium to Writesonic δεν φτάνει τη ποιότητα του Jasper.

Ενα άλλο πολύ καλό χαρακτηριστικό του Writesonic ειναι ότι προσφέρει το SurferSEO ενσωματομένο στη τιμή. Δηλαδη δεν χρειάζεται να πληρώνεις και το SurferSEO απο πάνω.

Επίσης, στη τιμή μέσα υπάρχει και το Photosonic για να παράγεις εικόνες με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.

Ακόμα το Writesonic εχει το δικό του WordPress plugin για να δημοσιεύεις κατευθείαν απο τη πλατφόρμα του Writesonic στο WordPress blog σου (είτε αυτο ειναι WordPress.com ή WordPress.org).

To Writesonic επίσης ισχυρίζεται ότι το δικο του AI γραφει μόνο αυθεντικό περιέχόμενο και δεν χρειαζεται να έχει plagiarism checker. Προσωπικά, πάντα το περνώ απο plagiarism checker για να ειμαι σίγουρος.

Ενα αλλο χαρακτηριστικό που μου αρέσει ειναι οτι μπορώ να κάνω παύση το λογαριασμό μου για μέχρι και 3 μήνες. Δηλαδη αν θα παώ διακοπές μέχρι και 3 μήνες, μπορώ να κάνω πάυση το πλάνο μου και να χρεωθώ ξανά μετα απο τρείς μήνες.

Τελος (με τα θετικά) το Writesonic γράφει και διαβάζει και Ελληνικά.

Αυτό που δεν μου αρέσει με το Writesonic ειναι η ποιότητα των γραπτων του – καθώς δεν συγκρινεται με αυτο του Jasper. Επίσης, δεν εχει αυτο το ωράιο χαρακτηριστικό που μπορώ να απορρίψω κατι που εγραψε και να πάρω τα credits μου πίσω.

Επίσης, καποια απο τα εργαλεία του, κάθε φορά που κάνω κλικ στο κουμπί Δημιουργία, αυτο δημιουργεί 3 μοναδικά αντίγραφα περιεχομένου. Αν δεν θέλω 3 και θέλω μόνο ένα; Αν και τα τρία δεν μου άρεσαν; Γιατι να μου “τρωει” τα credits μου; Φυσικά αυτο δεν γίνεται με όλα τα εργαλεία αλλα σε μερικά. Και πάλι ομως, το βρίσκω άδικο.

Κόστος

Το Writesonic διαθέτει τρία πλάνα: Το Δωρεάν πλάνο με 2.500 λέξεις και πολλους περιορισμους στα εργαλεια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, το Short-form πλανο απο $15 με επίσης αρκετους περιορισμους (π.χ rewriter και long-form δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις) και το Long Form πλανο απο $19 το οποίο προσωπικά χρησιμοποιώ και προτείνω.

Συμπέρασμα

Καλο εργαλείο και φτηνό σε συγκριση με το τι προσφέρει. Οχι τόσο καλό ομως οσο το Jasper.


Anyword

To Anywod έχω δοκιμάσει το free trial του και μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η ποιότητα των γραπτών του κειμένων. Για μένα, ειναι ο καλύτερος Ai writer για ομάδες μάρκετινγκ.

Κυρια Χαρακτηριστικά

Ο λόγος ειναι διότι το Anyword συνδέεται με όλα τα μαρκετινγκ κανάλια της επιχείρησης σου και σχηματίζει μια εικονα για τον ιδανικό σου πελάτη τον τόνο της φωνής του brand σου.

Το Anyword μαθαίνει τι λειτουργεί για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σου, αναλύοντας κάθε κείμενο που έχεις δημοσιεύσει ποτέ στην ιστοσελίδα σου, στις διαφημίσεις, στα κοινωνικά δίκτυα σου και στα email που στέλνεις των πελατών σου.

Οταν θα παράξει περιεχόμενο για σ’ενα – είτε αυτο ειναι για κοινωνικά δίκτυα, ή αρθρο για μπλογκ ή καποιο email – θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να παράξει περιεχόμενο βάση των δεδομένων που έχει συλλέξει.

Επίσης, εαν το προιόν ή η υπηρεσία σου απευθυνεται σε πολλάπλά target group, μπορείς να δημιουργήσεις “personas” για κάθε ένα απο τα target group σου. Έτσι, το Anyword θα παράγει περιεχομένο και θα χρησιμοποιεί ύφος και λέξεις που απευθυνονται σε κάθε persona – σε κάθε target group.

Τέλος, να αναφέρω ότι το Anyword διαθέτει ενσωματωμένα σε όλα τα πλάνα, χωρίς επιπλέον χρέωση το Grammarly, Plagiarism Checker, εργαλεία SEO και παράγει περιεχόμενο σε 30 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου και των Ελληνικών.

Κόστος

Το Anyword εχει 3 πλάνα:

ΠλάνοΜηνιαία χρέωσηΧρονιαία χρέωση
Starter$49/mo$39/mo
Data-Driven$99/mo$79/mo
BusinessCustom pricingCustom pricing

Συμπέρασμα

Πολύ καλό εργαλείο για marketers που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το branding και το πώς “εκφραζεται” η επιχείρηση στα target group της.


Rytr

Screenshot from Rytr's homepage

Επόμενο στη λίστα ειναι το Rytr (ραιτερ) – ενα φτηνός βοηθός συγγραφεις άρθρων ο οποίος ομως δεν εχει την ποικιλια εργαλείων που έχουν οι δύο προηγούμενοι – και ειδικά ο market leader – Jasper.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Το Rytr μπορεί να παράξει περιεχόμενο και στα Ελληνικά – αλλώστε αυτό ειναι και το ζητούμενο μας σε αυτο το άρθρο.

Το περιεχόμενο που παράγει το AI ειναι σχετικά καλό. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα edits σε κάθε κειμενο που παράγει.

Έχει απλο user interface που αυτό το κάνει ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη.

Τέλος διαθέτει ενα καλό δωρεάν πλάνο που σου επιτρέπει να παράγεις 10 χιλιαδες χαρακτήρες (όχι λεξεις) δωρεάν καθε μήνα.

Αυτο που δέν μ’αρέσει ειναι οτι δεν εχει εργαλεία για την παραγωγή μεγάλων άρθρων – οπως τους αλλους AI content writing assistants.

Επίσης δέν εχει ενσωματομένο plagiarism checker, ούτε κανένα σοβάρο integration με κάποιο εργαλέιο SEO.

Κοστος

Εκτός του δωρεάν πλάνου που σου προσφέρει μέχρι 10 χιλιάδες χαρακτήρες το μήνα, το Rytr εχει ενα πλάνο στα $29 με απεριόριστους χαρακτήρες και προσβαση στα εργαλεία του και ένα πλάνο στα $9 το μήνα που προσφέρει μεχρι 100 χιλιάδες χαρακτήρες το μήνα.

Συμπέρασμα

Καλό εργαλείο. Το συμπαθώ. Ειναι φτηνό και ότι πρέπει για κάποιον που δεν το χρειάζεται κατανάγκη για παραγωγή άρθρων. Ολα τα άλλα εργαλεία για παραγωγή περιεχομένου για διαφημίσεις, Landing pages κτλ – τα έχει.


LongShot

LongShot AI writing assistant homepage screenshot

To LongShot ειναι ενας ΑΙ writing assistant ο οποίος – σε αντιθεση με το Rytr– ειδικεύεται στη συγγραφη άρθρων βελτιστοποιημενων για τις μηχανές αναζητησης.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Το LongShot δεν διαθέτει εργαλεία για συγγραφη Google Ads, κειμένων για κοινωνικά δίκτυα, κειμενα για Landing page, ερωτησεις και απαντήσεις για Quora κτλ. Διαθέτει μόνο εργαλεία που αφορούν τη συγγραφή άρθρων για blogs.

Αυτο μου αρέσει, επειδή ειδικευεται – ας πούμε – σε αυτο το κομμάτι. Η εξειδίκευση φέρνει παντα καλύερα αποτελέσματα.

Ως μέρος της εξειδίκευσης του, το LongShot διαθέτει εργαλεια – που δεν έχει αλλος AI writing assistant σε αυτη τη λιστα – όπως Fact Check το οποίο σου κάνει highlight πιθανά λάθος στοιχεία που μπορεί να έγραψε το ΑΙ, Plagiarism checker και το δικό του SEO score το οποιο αναλύει το κείμενο που παραχθηκε και το πως συγγρινεται με τα αλλα αποτελεσματα στα SERPS.

Επιπλέον, υπάρχει μέσα σε κάθε πλάνο σύνδεση με το Semrush – ενα απο τα πιό γνωστά SEO εργαλέια στο κόσμο. Η ενσωμάτωση του Semrush σου επιτρέπει να αναλύεεις λεπτομερώς οποιαδήποτε λέξη-κλειδί. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον όγκο που γινεται searched μια λέξη κλειδί, το βαθμό δυσκολίας της κάθε λέξης κλειδί, κτλ.

Επίσης, το LongShot συνδέεται με με τη blogging πλατφορμα Ghost, Medium και WordPress.

Τέλος και πιό σημαντικό με το LongShot μπορείς να παράγεις περιεχόμενο και στα Ελληνικά.

Κόστος

Το LongShot διαθέτει 3 πλάνα τα οποία παραθέτω στον παρακάτω πίνακα. Επίσης υπάρχει και τέταρτη επιλογή το “Custom plan” για πολύ μεγάλα marketing agencies και για το οποίο πρέπει να μιλήσεις με το τμήμα πωλησεων του εγαλέιου για να πάρεις τιμή.

PROTEAMAGENCY
Κόστος (μηνιαίο)$39$99$449
Κόστος (χρονιαίο)$29/μηνα$79/μηνα$379/μηνα
Λέξεις (ανα μηνα)50.000250.0001 εκατομμύριο
Χρήστες1320
SEMRUSH

Συμπέρασμα

Σε γενικές γραμμές το θεωρώ πολύ καλό – και ίσως το καλύτερο – για ατομα που θέλουν τον ΑΙ writing assistant τους καθαρά για συγγραφή άρθρων.


Simplified

Simplified homepage screenshot

Το Simplified ειναι το αντίθετο του LongShot καθώς προσφέρει τα πάντα όλα που μπορεί να προσφέρει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Βασικά το Simplified χωρίζεται σε 4 κατηγόρίες εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης.

  • Δημιουργία Γραφικών
  • Συγγραφή κειμένων και περιεχομένου
  • Παραγωγή βίντεο και
  • Διαχείριση κοινωνικών δικτύων.
Γραφικά

Με το Simplified μπορείς να παράξεις γραφικά απλά γράφοντας στο AI τι θέλεις;. Π.χ Cyberpunk pony ή Egyptian Cat.

Επίσης διαθέτει χιλιάδες ετοιμα templates γραφικών που απλά μπορείς να τα κάνεις edit. Κατι σαν το Canva ή το create.vista.

Τέλος μεσα στη κατηγορία εργαλείων για γραφικά θα βρείς και logo maker, eBook maker, social media posts maker, διαφημιστικά banner makers και πολλά άλλα.

Περιεχόμενο

Επιπλέον σου προσφέρει ολα τα εργαλεια που μπορείς να χρειαστείς για την παραγωγή οποιασδηποτε μορφής περιεχομένου – είτε για κειμενα για post στα κοινωνικά δίκτυα, είτε για ολόκληρα άρθρα για το μπλογκ σου.

Τα ακριβοτερα πλάνα (οπως θα δείς παρακάτω) προσφέρουν και Grammarly integration, plagiarism checker και σύνδεση με WordPress για απευθείας ποστάρισμα – που ειναι πολύ θετικά στοιχεία.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ομως ειναι ότι παρόλο που το Simplified ειναι ενα “mega-εργαλείο” δεν διαθέτει κάποιο SEO optimization εργαλείο (οπως έχουν οι υπόλοιποι writing assistants) το οποίο θεωρώ αρνητικό.

Τέλος και με το Simplified μπορείς να παράξεις περιεχόμενο στα Ελληνικά.

Βίντεο

Με τα εργαλεία της κατηγορίας βίντεο μπορείς να βρείς ετοιμα template για Tik Tok, Reels και YouTube Shorts. Μπορείς να βρείς ετοιμα intros και outros για YouTube videos, έτοιμα templates για Instagram posts, Stories, Facebook – τα πάντα όλα.

Κοινωνικά Δίκτυα

Τέλος, με τη διαχείρηση κοινωνικών δικτύων μπορείς να συνδέσεις τους λογαριασμους σου και ότι παραγεις μεσα στο Simplified να το ποστάρεις απευθείας στα κοινωνικά σου δίκτυα. Ολα μέσω του Simplified.

Κόστος

Το Simplified διαθέτει 4 πλάνα πληρωμής. Το κάθε πλάνο περιλαμβάνει εργαλεία και απο τις τέσσερις κατηγορίες. Παρακάτω ενας μικρός πινακας με τα πιό σημαντικά σημεία του κάθε πλάνου όσον αφορά την συγγραφή περιεχομένου.

ΔΩΡΕΑΝSMALL TEAMBUSINESSGROWTH
Κόστος (μηνιαίο)$0$30$50$125
Κόστος (χρονιαίο)$0/μηνα$18/μηνα$30/μηνα$75/μήνα
Λέξεις (ανα μηνα)100025.00050.000$250.000
Χρήστες1555
Grammarly
Plagiarism Checker
Συγγραφή Μεγάλων άρθρων
Σύνδεση WordPress

Αν ποτέ αγοράσω πλάνο απο το Simplified θα αγοράσω το Business πλάνο αφού – οσον αφορά τη συγγραφη περιεχομένου – έχει όλα οσα χρειάζομαι.

Συμπέρασμα

Αν έχεις αναγκες όχι μόνο στη δημιουργία περιεχομένου αλλα και στη διαχειριση των κοινωνικών σου δικτύων και στην παραγωγή γραφικών και βιντεο για την επιχείρηση σου, πάντα με τη βοηθεια τεχνητής νοημοσύνης – τότε το Simplified ειναι το εργαλέιο που έψαχνες τόσο καιρό.


Copy Matic

Copymatic screenshot

To Copymatic ειναι ενας καθαροαιμος ΑΙ Content Writing software σε πολύ καλη τιμή. Γιαυτο του έδωσα και τον τίτλο του καλύτερου AI writing assistant σε σχέση ποιότητας – τιμής.

Κύρια Χαρακτηρίστικά

To Copymatic διαθέτει συνολικά άνω των 80 εργαλέιων αναφορικά με τη συγγραφή περιεχομένου, τόσο για αρθρα όσο και για κοινωνικα δίκτυα, διαφημισέις κτλ.

Διαθετει επίσης το δικο του WordPress plugin το οποίο συνδέεται με το λογαριασμό σου στο Copymatic και μπορείς να παράγεις ΑΙ περιεχομένο απο το WordPress blog σου.

Ακόμα μπορείς μέσα απο την πλατφόφρμα του Copymatic να κάνεις Keyword research καθώς διαθέτει το δικό του ενσωματομένο keyword research tool.

Επιπλέον με κάθε πλάνο παιρνεις και 5000 λέξεις δωρεάν plagiarism checker. Δεν θέλω να φανώ αχάριστος, αλλα θα επρεπε να ήταν για ολες τις λέξεις που αγοράζεις – όχι μόνο για τις πρώτες 5χιλιάδες. Φυσικά, αμα το ψαξεις λίγο, οι κατασκευαστες του Copymatic ισχυρίζονται οτι το δικό τους ΑΙ δεν γραφει ποτέ plagiarized περιεχόμενο.

Πρόσφατα έχει προσθέσει και το εργαλέιο δημιουργία γραφικών μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Τέλος, προσφέρει συγγραφη περιεχομένου με τη βοηθεια Τεχνητής νοημοσύνης και στα Ελληνικά.

Κόστος

Το Copymatic διαθέτει – στην ουσία – ενα πλάνο του οποίου το κόστος του αυξομειώνεται ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων που θα επιλέξεις.

Για παραδειγμά, το πιό φθηνο πλάνο ειναι οι 15.000 λέξεις το μήνα στα $36 το χρόνο (μόνο). Αν επιλεξεις τη μηνιαία χρέωση, το κόστος σου ειναι μόλις $5 το μήνα, δηλαδη, $60 το χρόνο.

Συμπέρασμα

Με τέτοια τιμή είναι αδύνατον να αγνοήσεις το Copymatic. Τα εργαλεία που προσφέρει και η καλή ποιότητα παραγωγής περιεχομένου του κάνουν ενα απο τα πιό value for money εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης.


Πως δουλεύουν οι συγγραφείς τεχνητής νοημοσύνης

Αυτα τα λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να γράφεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Αυτό το επιτυγχάνουν χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, όπως η επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) και η μηχανική μάθηση (machine learning).

Η επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) είναι ένας κλάδος της τεχνητής νοημοσύνης που ασχολείται με την κατανόηση της ανθρώπινης γλώσσας. Η NLP χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το λογισμικό να καταλάβει τι προσπαθείς να πείς, και στη συνέχεια να παράξει το ανάλογο κείμενο.

Η μηχανική μάθηση είναι ένας άλλος κλάδος της ΤΝ που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το λογισμικό να μάθει και να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου. Η μηχανική μάθηση χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό μοτίβων στα δεδομένα και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτά τα μοτίβα για να κάνει προβλέψεις.

Στην περίπτωση του λογισμικού συγγραφής, η μηχανική μάθηση χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό μοτίβων σε αυτα που γράφεις και στη συνέχεια προτείνει τρόπους βελτίωσής τους.

Οι περισσότεροι συγγραφείς τεχνητής νοημοσύνης την σήμερον ημέρα, χρησιμοποιούν ένα σύστημα ΤΝ που ψάχνει στο διαδίκτυο για πληροφορίες και στη συνέχεια τις ενώνει σε προτάσεις.

Στη συνέχεια χρησιμοποιεί αλγορίθμους μηχανικής μάθησης για να αλλάζει τη δομή των προτάσεων και την επιλογή των λέξεων με βάση το τι αρέσει στους ανθρώπους να διαβάζουν.

Αν και αυτή η μέθοδος είναι πιο χρονοβόρα, οι συγγραφείς τεχνητής νοημοσύνης έχουν πιο άμεση σχέση με το περιεχόμενο που δημιουργούν και μπορούν να επικεντρωθούν στη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

Τελικά Σχόλια

Απο την έρευνα και τις δοκιμές μου, υπάρχουν άνω των 20 προγραμματων που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για τη συγγραφή περιεχομένου. Σε αυτη τη λίστα σου δείχνω τα 6 καλύτερα.

Προτείνω να δοκιμάσεις και τα έξι – αφου διαθέτουν δωρεαν δοκιμαστικό πλάνο και να δείς πιο απο αυτα καλυπτει τις αναγκες σου. Στην πορεία μπορείς να επιλέξεις το προγραμμα που θεωρείς καλυτερο και να αναβαθμισεις το πλάνο σου.

Ενας AI writing assistant θα σε βοηθήσει να παράξεις περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα παρα μονος σου και αν θέλεις να πάρεις το προβαδισμα έναντι των αλλων στο χώρο του blogging, τότε θα χρειαστείς ένα στην εργαλειοθήκη σου.

Δές Επίσης



👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *