Sharing is caring!

Σε αυτό το άρθρο σου προτείνω 10 τρόπους για να αρχίσεις να βγάζεις χρήματα από την ιστοσελίδα ή το blog σου, τους οποίους αν εφαρμόσεις σωστά, θα μπορέσεις να ασχοληθείς full-time μαζί του.

🔥 Ξεκίνα το δικό σου μπλογκ με 90% εκπτωση στα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας απο τον παγκοσμίου φημης παροχέα , FastComet.

Το να αρχίσεις το δικό σου μπλογκ ή ιστοσελίδα, είναι ίσως ένα από τα πιο ωραία και κερδοφόρα χόμπι που μπορεί να αποκτήσεις – όχι μόνο από άποψη χρημάτων, αλλά και πολλών άλλων λόγων. Πέρα από αυτό όμως, πολλοί μπλογκερς τα παρατάνε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για ένα πολύ απλό λόγο…

ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ.

Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα. Αν δεν βγάζεις λεφτά από την ιστοσελίδα σου, στο λέω πως με μαθηματική ακρίβεια, θα τα παρατήσεις. Αν δεν βρεις τρόπους να βγάζεις χρήματα από αυτήν, τότε δεν θα μπορείς να δικαιολογείς την ενέργεια και τις ώρες που θα καταναλώνεις πάνω της, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να τη παραμελείς και στο τέλος να τη κλείσεις.

Το να χειρίζεσαι μια ιστοσελίδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να αρχίσεις, χρειάζεσαι όμως πάρα πολύ χρόνο για να τη διαχειριστείς. Η διαχείριση της ιστοσελίδας και η συγγραφή άρθρων θα ”τρώει” πάρα πολλές ώρες από τη μέρα σου.

1) Affiliate Marketing

Το affiliate marketing είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους να αρχίσεις να βγάζεις λεφτά από το μπλογκ σου.

Τι είναι το affiliate marketing όμως και πως μπορείς να το εφαρμόσεις άμεσα στην ιστοσελίδα σου; Γι’αυτο το θέμα, είχα αναφερθεί και παλιότερα σε ένα άρθρο μου, που απευθυνόταν σε ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων, για το πως μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν αυτό το πράγμα που ονομάζεται ”πρόγραμμα συνεργατών”. Με λίγα λογία, για κάθε πώληση που γίνεται στην ιστοσελίδα τους και προηλθε απο οποιαδηποτε ενεργεια καποιου affiliate, τοτε ο affiliate λαμβάνει προμήθεια.

The Affiliate marketing process

πηγή

Η επόμενη ερώτηση θα πρέπει να είναι, πως οδηγάς πωλήσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες;

Η απάντηση είναι απλή.

Γράφεις άρθρα γύρω από μια κατηγορία (όπως π.χ gaming) και μέσα στα άρθρα σου προτείνεις σχετικά προϊόντα.

Ένας gamer για παράδειγμα, ενδιαφέρεται πάρα πολύ να μάθει ποια είναι τα καλύτερα gaming ποντίκια κάτω των €50. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο, να ψάξεις να βρεις τα προϊόντα και να τα προσθέσεις σε ένα καλογραμμένο άρθρο. O κάθε σύνδεσμος προς την σελίδα του προϊόντος θα είναι affiliate link το οποίο παρέχετε από την ιστοσελίδα που πουλά τα προϊόντα.

Δες παράδειγμα εδώ: https://bestseekers.com/best-gaming-mouse/

To affiliate marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε κατηγορία μπλογκ. Αν είσαι fashion blogger τότε θα προτείνεις μέσα στα άρθρα σου fashion items, καλλυντικά και αξεσουάρ. Αν είσαι γυμναστής θα προτείνεις συμπληρώματα διατροφής, όργανα γυμναστικής κ.ο.κ.

Μερικές ιστοσελίδες που διαθέτουν πρόγραμμα συνεργατών και μπορείς να εγγραφείς είναι:

Για να μάθεις περισσότερα για το affiliate marketing, προτείνω να επενδύσεις λίγο στη γνώση και να γραφτείς στο affilorama. Είναι ο πιο πλήρης οδηγός για affiliate marketing που θα βρεις online. Έχει χιλιάδες θετικά reviews και είναι πολύ amateur friendly. Η ιστοσελίδα είναι στα Αγγλικά.

2) Πώληση διαφημιστικού χώρου

Μπορείς να φιλοξενήσεις διαφημιστικούς χώρους σε διάφορα σημεία του μπλογκ σου χρησιμοποιώντας απλά ένα plugin διαχείρισης διαφημίσεων.

Ένα από τα καλύτερα plugin διαχείρισης διαφημίσεων είναι το advanced ads. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας νέος μπλογκερ για να αρχίσει να πουλά διαφημίσεις στην ιστοσελίδα/μπλογκ του.

Για παράδειγμα, σου επιτρέπει να τοποθετήσεις διαφημισεις με μεγάλη ευκολία κάτω από τα αρθρα, πάνω από τα αρθρα, στη μέση των άρθρων, στο sidebar, να τοποθετήσεις διαφημισεις με shortcode, έχει ρύθμιση για αυτόματο κατέβασμα διαφήμισης όταν τελειώσει ο προσυμφωνημένος χρόνος και πολλά άλλα. Το ποίο σημαντικό… Είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αφού εγκαταστήσεις το plugin διαχείρισης διαφημίσεων στην ιστοσελίδα σου, αυτό που μένει να κάνεις είναι να βρεις επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το τομέα σου, για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους κοντά σου.

Μπορείς να αφιερώσεις 1 – 2 ώρες τη μέρα, να ψάχνεις για εταιρίες που προσφέρουν σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες με την ιστοσελίδα σου και να επικοινωνείς μαζί τους με σκοπό να τους πείσεις να διαφημίσουν κοντά σου.

Επίσης, προτείνω να δημιουργήσεις και μια σελίδα και να την ονομάσεις ”Διαφήμιση” ΄ή κάτι σχετικό, όπου μέσα θα έχεις τα στοιχεία επισκεψιμότητας, τις χρεώσεις σου, τους χώρους που μπορούν να διαφημιστούν οι ενδιαφερόμενοι κτλ.

Φυσικά, καλό είναι να αρχίσεις να μετράς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου χρησιμοποιώντας το Google Analytics για να μπορείς να αποδείξεις την επισκεψιμότητα σου. Επίσης, φρόντισε να παράγεις αρκετό ενδιαφέρων περιεχόμενο για να ”τραβήξεις” επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου.

3) Google Adsense

Ένας πολύ δημοφιλείς τρόπος για να χρηματίσεις το μπλογκ σου είναι μέσω Google Adsense. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από όλο το κόσμο διαφημίζονται στην διαφημιστική πλατφόρμα της Google. H Google, σου δίνει τη δυνατότητα, μέσα από το Google Adsense, να τοποθετείς διαφημίσεις πελατών της στην ιστοσελίδα σου.

Η Google αναλύει το περιεχόμενο της κάθε σελίδας και ”σερβίρει” στους επισκέπτες σχετικές διαφημίσεις. Οταν κάποιος από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου ”πατήσει” πάνω σε μια διαφήμιση, τότε εσύ πληρώνεσαι.

πως να βγαλω λεφτα απο το μπλογκ μου

πηγή

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις ένα κώδικα στην ιστοσελίδα σου. Υπάρχουν διάφορα tutorial για το πως να το κάνεις αυτό στο YouTube. αν βαριέσαι να το ψάξεις, μπορείς να βρεις κάποιον στο fiverr να το κάνει για σένα με μόνο $5.

Πολλοί μπλογκερς βγάζουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα από τις ιστοσελίδες τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Αν και είναι εύκολο να αρχίσεις, δεν είναι εύκολο να κάνεις scale-up. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με αυτή τη μέθοδο, τότε προτείνω να αγοράσεις αυτο το course εδω, απο το Clickbank. Αν δεν σου κάνει, υπάρχει 30 μέρες επιστροφή χρημάτων όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Clickbank και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

4) Native Ads

Και αυτή η μέθοδος έχει να κάνει με τη προβολή διαφημίσεων. Τα Native Ads, είναι σχετικά νέο ”τρεντ” στη διαδικτυακή διαφήμιση. Ονομάζεται ”native” επειδή καταφέρνει να κάνει ”blend” με το υπόλοιπο μπλογκ κάνοντας τις διαφημισεις λιγότερο ενοχλητικές.

Native ονομάζονται και οι διαφημισεις που βλέπεις στο timeline του facebook. Και αυτές καταφέρνουν να γίνονται blend με την υπόλοιπη ιστοσελίδα κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει ποιο άνετο.

Συνήθως θα τις βρεις το κάτω μέρος των άρθρων, διαφόρων ιστοσελίδων και μοιάζουν κάπως έτσι.

nativeads

Και σε αυτή τη περίπτωση, με το πατήσουν οι επισκέπτες τις ιστοσελίδας σε μια διαφήμιση, εσύ πληρωνεσαι. Το πόσο πληρώνεσαι, εξαρτάται από τη πλατφόρμα.

Υπάρχουν εκατοντάδες πλατφόρμες που σερβίρουν native διαφημισεις. Οι περισσότερες όμως θέλουν τις ιστοσελίδες που είναι μέσα στην πλατφόρμα τους, να έχουν μερικές χιλιάδες προβολές ανά μήνα, για να σε αφήσουν να εγγραφείς.

Η μόνη πλατφόρμα (τουλάχιστον που ξέρω και έχω δοκιμάσει) που σου επιτρέπει να εγγραφείς χωρίς γνώμονα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σου, είναι το AdNow. Το Adnow σερβίρει και διαφημίσεις από Ελληνικά Δίκτυα. Είναι πιο πιθανόν ένας Έλληνας να πατήσει σε μια ελληνική διαφήμιση παρά σε μια Αγγλική.

5) Φτιάξε ένα membership site

Από τις πιο επικερδείς μεθόδους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χρηματίσεις το μπλογκ σου, αλλά συνάμα και από τις πιο δύσκολες.

membership site

Το σενάριο έχει ως εξής:

Μπορεί να δημιουργήσεις ένα video course για νύχια το οποίο να αποτελείτε από 20 βίντεο. Αντί να το πουλήσεις ολόκληρο μαζί σαν πακέτο, δημιουργείς ένα membership στην ιστοσελίδα σου, όπου ο επισκέπτης θα πρέπει να πληρώνει π.χ. €20 το μήνα για να έχει πρόσβαση στα βίντεο σου.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και για το blogging, τη μόδα ή το bodybuilding. Κάθε μήνα μπορείς να δημιουργείς καινούργιο περιεχόμενο για να αυξάνεις το value for money των της συνδρομής και να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρων των συνδρομητών σου.

Όπως είπα πριν, είναι από τις πιο επικερδής μεθόδους διότι με το που εγγραφεί κάποιος σαν μέλος στην ιστοσελίδα σου θα πληρώνει κάθε μήνα μέχρι να σταματήσει. Έτσι, με μια πώληση έχεις επαναλαμβανόμενο εισόδημα για πολλούς μήνες.

Αυτή η μέθοδος όμως θεωρείτε από τις πιο δύσκολες, επειδή δεν μπορείς να την αρχίσεις άμεσα. Το περιεχόμενο που θα ανεβάζεις στο membership site σου (στη περίπτωση μας τα βίντεο που θα δημιουργείς) χρειάζονται σχεδιασμό, οργάνωση και βασικό μοντάζ.

Η δημιουργία membership site είναι σχετικά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα membership site plugin το οποίο απλά θα εγκαταστήσεις στο blog σου. Υπάρχουν πάρα πολλά membership plugins στην αγορά. Ένα από τα πιο καλά και πιο φτηνά είναι το Instamember. Είναι πολύ newbie friendly και κοστίζει περίπου €30.

Τέλος, θα χρειαστεί να αγοράσεις τουλάχιστον ένα τριπόδι για να μπορείς να χρησιμοποιείς το smartphone σου σαν κάμερα και ένα μικρόφωνο που θα μπαίνει στο πέτο σου. Θέλεις τα βίντεο σου να είναι καλής παραγωγής για να αρέσουν στους συνδρομητές σου.

Αν αυτό που θα διδάσκεις έχει να κάνει με το διαδίκτυο, τότε θα χρειαστείς ένα screen capture πρόγραμμα για τη δημιουργία βίντεο. Υπάρχουν διάφορα δωρεάν, όπως το CamStudio για παράδειγμα.

6) Φτιάξε ένα ebook

hardback-ebook-cover-action-script

Το να φτιάξεις ένα ebook, και να αρχίσεις να το πουλάς δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Αν υποθέσουμε οτι γνωρίζεις το τομέα σου καλά, τότε το να γράψεις ένα άρθρο των 3.000 –  5.000 λέξεων, θα σου είναι ευκολη υπόθεση.

Αφού γράψεις το άρθρο σου, το μόνο που απομένει είναι να το μετατρέψεις σε pdf και να του δημιουργήσεις εξώφυλλο. Το εξώφυλλο μπορείς να προσλάβεις κάποιον να στο φτιάξει απο το fiverr για $5.

Αν ψάχνεις για έμπνευση, μπορείς να ψάξεις για ερωτήσεις από το κοινό, σε διάφορα φόρουμ που σχετίζονται με το τομέα σου. Επίσης μπορείς, να ψάξεις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες ή ακόμα και στο amazon.

TIP: Τα ebook στο amazon, σου επιτρέπουν να ”κρυφοκοιτάξεις” λίγο το ebook πριν το αγοράσεις. Έτσι μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του και να πάρεις λίγη έμπνευση από εκεί.

Το πιο δύσκολο σημείο είναι η εγκατάσταση ένα shopping cart plugin στην ιστοσελίδα σου. Το shopping cart plugin θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία αγοράς και αποστολής του ebook. Ψαξε στο youtube για tutorials όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Για περισσότερη προβολή του νέου σου ebook, προτείνω να το τοποθετήσεις στο sidebar του μπλογκ σου, να δημιουργήσεις δική του σελίδα (page) μέσα στην ιστοσελίδα σου, να το προωθείς μέσα στα αρθρα σου δημιουργώντας ένα banner και να το ανεβάσεις σε διάφορες πλατφόρμες όπως το kindle store της amazon.

7) Πληρωμένα αρθρα

Πληρωμένα αρθρα, μπορεί να δεχτεί οποιοσδήποτε μπλογκερ.

Η διαδικασία είναι απλή.

Εταιρίες θα σε πληρώσουν για να κάνεις review τα προιοντα τους ή θα σου στελνουν ετοιμα advertorials για να τα δημοσιευεις. Για να πετύχεις με αυτή τη μέθοδο, πρέπει να αποκτήσεις πάρα πολλούς ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα και μέσω email.

sponsored-articles

πηγή

Αποκτώντας πολλούς ακόλουθους, γίνεσαι αυτόματα ”μαγνήτης” εταιρειών που σχετίζονται με το τομέα σου. Με λίγα λόγια θεωρείσαι ”influencer” στη κατηγορία σου.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι, στην σελίδα Διαφήμισης (που είπαμε ότι θα δημιουργήσεις στο σημείο #2), να προσθέσεις και αυτή την υπηρεσία.

Στη συνεχεια, προτείνω να δημιουργήσεις ένα ωραίο media kit με τις διαφημιστικές σου υπηρεσίες. Εδω θα πρέπει να αγοράσεις υπηρεσίες από κάποιον τρίτο. Και πάλι, το fiverr, προτείνω να είναι ο πρώτος σου προορισμός.

Έπειτα, θα φτιάξεις μια λίστα με εταιρίες που ασχολούνται με το τομέα σου και θα επικοινωνήσεις το media kit σου μαζί τους μέσω email, linkedin, facebook ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο μπορείς.

TIP: Σιγουρέψου ότι θα συμπεριλάβεις τα στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σου, και στοιχεία απο τους ακόλουθους σου στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς αυτό μετρά πολύ στον εταιρικό κόσμο.

8) Σελίδα με Εκπτωτικά Κουπόνια

Μια άλλη ωραία μέθοδος είναι να δημιουργήσεις μια σελίδα με διάφορα εκπτωτικά κουπόνια από εταιρίες του τομέα σου. Αυτό, έχει άμεση σχέση με το affiliate marketing καθώς αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος για τις διάφορες εταιρείες να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

coupons-pile-918x516

Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορείς να τα βρεις επικοινωνώντας με τους διάφορους κατασκευαστές των προϊόντων ή υπηρεσιών.

Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικός με offline εταιρείες του τομέα σου και να τους ζητήσεις κάποια έκπτωση για να προσφέρεις στους επισκέπτες σου.

Απλά δημιούργησε μια καινούργια σελίδα, ονόμασε την “Κουπόνια” ή κάτι παρόμοιο και ξεκίνα να γράφεις κωδικούς κουπονιών για τα διάφορα προγράμματα, εταιρείες κτλ.

9) Κτίσε μια λίστα με email

Το κτίσιμο μιας λίστας με email, είναι ακόμα ένας δημοφιλής τρόπος για να χρηματίσεις την ιστοσελίδα σου. Έχω αναφερθεί εκτενέστερα για αυτή τη μέθοδο σε προηγούμενο άρθρο το οποίο θα ήταν καλά να το διαβάσεις.

Οι περισσότεροι επισκέπτες του μπλογκ ή της ιστοσελίδας σου θα διαβάσουν ένα δύο αρθρα και μετά θα εξαφανιστούν. Το πιο πιθανών να μην ξανά επιστρέψουν ποτέ. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να καταφέρεις με κάποιο τρόπο να πάρεις το email τους για να μπορείς να τους ενημερώνεις για νέα αρθρα, να τους προωθείς παλαιότερα αρθρα σου και γενικά να τους παρακινείς να σε επισκεφτούν ξανά και ξανά.

Αν πουλάς υπηρεσίες, μπορείς να αυτοματοποιήσεις τη διαδικασία follow up και να αυξήσεις το conversion rate σου.

Τα αρθρα σου, όπως είπαμε, μπορεί να περιέχουν affiliate links ή να προωθούν ένα προϊόν.

Επίσης, πολύ συχνά οι διάφορες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και εργαλεία στο διαδίκτυο, προσφέρουν εκπτώσεις που πιθανών να ενδιαφέρουν τους αναγνωστες σου. Με κάθε αγορά της υπηρεσίας που θα προωθήσεις, εσύ παίρνεις προμήθεια και ο αναγνώστης σου δεν θα ενοχληθεί, επειδή του στέλνεις κάτι σχετικό με το τομέα σας και με έκπτωση.

Για αρχίσεις να μαζεύεις email, θα χρειαστείς δύο εργαλεία. Μια email marketing πλατφόρμα και ένα plugin που θα σου επιτρέπει να τοποθετείς διάφορα optin forms στην ιστοσελίδα σου.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει πολλές. Σου προτείνω να ανοίξεις λογαριασμό με τη MailerLite. Είναι πολύ ευκολη στη διαχείριση και προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της για τους πρώτους 1000 subscribers που θα αποκτήσεις.

Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δίκαιη προσφορά. Θα έχεις αρκετό χρόνο να πειραματιστέις με το θέμα, προτού αρχίσεις να πληρώνεις.

Οσον αφορα το plugin για να μαζεύεις email, εχω να σου προτείνω δύο. Το πρώτο είναι το Convertplug και το δεύτερο είναι το Thrive Leads. Και τα δύο είναι καταπληκτικά plugins και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ένα τέτοιου είδους πρόσθετο.

10) Πούλα υπηρεσίες

sell

Η τελευταία μέθοδος που θα σου προτείνω, είναι να αρχίσεις να πουλάς υπηρεσίες. Σκέψου, σε τι πράγμα είσαι καλός ή τι θα μπορούσες να προσφέρεις σε έναν επισκέπτη της ιστοσελίδας σου που θα μπορούσε να αγόραζε.

Να μερικά παραδειγματα:

  • Αν το μπλογκ σου ασχολείται με το Ίντερνετ Μαρκετινγκ, μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες συγγραφής άρθρων ή κτίσιμο backlinks ή WordPress.
  • Αν το μπλογκ σου ασχολείται με ομορφιά μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες μακιγιάζ, νύχια.
  • Αν το μπλογκ σου ασχολείται με μόδα, μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες fashion consulting.
  • Αν το μπλογκ σου ασχολείτε με γυμναστική ή τη διατροφή μπορείς να προσφέρεις συμβουλές μέσω skype ή προγράμματα γυμναστικής/διατροφής.
  • Αν το μπλογκ σου ασχολείται με τα ζώα μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες φύλαξης ζώων στη περιοχή σου ή καλλωπισμού.

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Για έμπνευση, μπορείς να δεις και τον ανταγωνισμό. Τι υπηρεσίες προσφέρουν άλλοι μπλογκερς του τομέα σου;

Απλά δημιούργησε μια σελίδα στο μπλογκ σου και ονόμασε την ”Υπηρεσίες”. Δημιούργησε ένα βίντεο που να εξηγείς την υπηρεσία σου και πως θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους.

Για να κάνεις το βιντεο, δεν χρειάζεσαι και τιποτα το ιδιαίτερο. Το smartphone σου κάνει. Απλά θα χρειαστείς ένα τριποδι για να το βάλεις πάνω και ένα μικρόφωνο που μπαίνει στο γιακά σου. Μπορείς να τα βρεις και τα δύο στο amazon με λιγότερο από €50.

Λοιπόν, αυτοί είναι οι δέκα τρόποι που σου προτείνω να αρχίσεις άμεσα να χρηματίζεις το μπλογκ η την ιστοσελίδα σου. Προσπάθησε να επιλέξεις μία ή δύο μεθόδους μόνο στην αρχή για να μην κάψεις το μυαλό σου.

Όταν αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα, τότε να επεκτάθείς και στις υπόλοιπες μεθόδους.


Αν έχεις κάποια άλλη μέθοδο να προσθέσεις ή κάτι άλλο να προτείνεις, τότε, τα σχόλια σε περιμένουν. Επίσης, αν βρήκες αυτό το άρθρο χρήσιμο τότε θα το εκτιμούσα αν το μοιραζόσουν με τους φίλους σου. Είναι σαν να λες ευχαριστώ..

featured image created by dooder – www.freepik.com

Επόμενο Άρθρο👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *