Sharing is caring!

Σε αυτό το άρθρο, μιλώ για τη στρατηγική μάρκετινγκ που ονομάζεται Ανταρτικο Μαρκετινγκ ή Guerilla Marketing στα Αγγλικά.

Αυτή η στρατηγική μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου η να προωθήσεις ενα προιον, brand ή event – έστω και αν έχεις χαμηλό budget.

Θα δούμε την έννοια του guerilla marketing, τον ορισμό του, την προέλευσή του και τις διάφορες τακτικές του.

Ανταρτικο Μαρκετινγκ: Τι είναι;

Πρώτα λίγη ιστορία:

Ο όρος “Guerilla marketing” επινοήθηκε για πρώτη φορά από τον Jay Conrad Levinson, έναν ειδικό του μάρκετινγκ, στο βιβλίο του “Guerilla Advertising” το 1984. (Το βρήκα στα Ελληνικά, απο το online βιβλιοπωλείο politeianet.gr – σε περίπτωση που θές να το αγοράσεις)

Η ιδέα πίσω από το guerilla marketing ήταν να δημιουργηθεί μια στρατηγική μάρκετινγκ χαμηλού κόστους και υψηλού αντίκτυπου που μπορεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες μάρκες στην αγορά.

Το ανταρτικο μάρκετινγκ μπορεί να πούμε οτι ειναι μια αντισυμβατική στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την καινοτομία για να προωθησει ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή ενός brand.

Δηλαδη, αν πρέπει να δωσω τον ορισμό του ανταρτικου μαρκτινγκ σε μια προταση θα έλεγα ότι:

Το ανταρτικο μαρκετινγκ είναι οποιαδήποτε ενέργεια μαρκετινγκ ή οποία έχει αντισυμβατική μορφή και δέν βασιζεται στις παραδοσιακές μεθόδους.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τακτικές που μπορουν να χρησιμοποιηθούν στο guerilla marketing, τόσο εκτός όσο και εντός του διαδίκτυο.

Παρακάτω θα αναφερθώ εν συντομία σε μερικά παραδείγματα offline και online ανταρτικου μαρκετινγκ που μου ήρθαν κατα νου καθώς έγραφα αυτο το άρθρο.

Θέλω να ξέρεις ότι στο ανταρτικο μαρκετινγκ δεν υπάρχουν κανόνες. Φαντάσου ότι είσαι αντάρτης στα βουνά και χρησιμοποιείς ότι μέθοδο σκεφτείς για να “κερδίσεις τον πόλεμο” με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτεις.

Ανταρτικο Μαρκετινγκ Εκτός Διαδικτύου

Εδώ, θα αναφερθώ σε παραδείγματα Αναρτικου μαρκετινγκ που μπορείς να κάνεις εκτός διαδικτύου. Φυσικά, να αναφέρω το offline μαρκετινγ με το Online μαρκετινγκ μπορούν να συνδυαστούν άψογα αν έχεις λίγη φαντασία.

Graffiti

Αυτή η μέθοδος προυποθέτει να χρησιμοποιείς τη τέχνη του δρόμου ή κοινός graffiti για να προώθησεις κατι.

Τα graffiti είναι ένας δημιουργικός και ελκυστικός τρόπος για την προώθηση της μάρκας ή του προϊόντος σου.

– Stencil στο πάτωμα απο τα εστιατόρια Vapiano / Πηγή

Αναθέτοντας σε έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει μια τοιχογραφία ή ένα έργο γκράφιτι που να περιλαμβάνει το λογότυπο ή το μήνυμά σου, μπορείς να δημιουργήσεις ενδιαφέρον γύρω από αυτο.

Μπορείς το κάθε γραφίτι να το κάνεις σε βιντεο και να το κοινοποιήσεις στο διαδικτυο συνδυάζοντας έτσι το offline με το online.

Μπορείς επίσης να γεμίσεις επίσης τους τοίχους, τα πεζοδρόμια ή οπου αλλου σκεφτείς με στένσιλ τα οποία θα περνουν το μήνυμα σου.

Publicity Stands

Μπορείς να οργανώσεις εκδηλώσεις που τραβούν την προσοχή, όπως π.χ flash mobs ή κατι που να σοκάρει.

Για παράδειγμα οπως κάνουν μερικές ομάδες vegan που κάνουν σοκαριστικά πράγματα σε δημόσιους χώρους για να περάσουν το μήνυμά τους.

Ενα άλλο παράδειγμα που μου ήρθε στο νου τώρα, ειναι ότι μπορείς να προσλάβεις ατομα επιπέδου μοντέλα (είτε αντρες, είτε γυναικες – ανάλογα με το brand και το μηνυμα σου – για να τραβούν την προσοχή) και να τα ντύσεις με τα άνάλογα ρούχα, να τα βάλεις να περπατουν σε δημόσιους χώρους και να κερνάνε κάτι ή να δίνουν ενημερωτικά φυλλάδια.

Ότι και αν κάνεις, τα ακροβατικά δημοσιότητας είναι μια κλασική τακτική μάρκετινγκ αντάρτικου που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη προσοχή και buzz γύρω από το brand ή το προϊόν σου.

Άδεια Κουτιά

Μπορείς να αφήσεις άδεια κουτιά, σε γεμάτους καλάθους πολυκατοικιών ή έξω απο τις εξώπορτές.

Για παράδειγμα, αν είσαι online κατάστημα μπορείς να γεμίσεις τους καλάθους ή τις εξοπορτες πολυκατοικιών σε μια περιοχή με πακέτα που έχουν το λογοτυπο σου και την ιστοσελίδα σου – σαν να κάποιος παράγγειλε απο εσένα.

Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει περιέργεια σε οποιον ανοιξει τον κάλαθο ή δεί το άδειο πακέτο έξω απο την πολυκατοικία.

Pop-up Stores

Αυτή η μέθοδος προυποθέτει τη δημιουργία προσωρινών καταστημάτων ή περιπτέρων σε δημόσιους χώρους για την παρουσίαση των προϊόντων σας.

Αυτό το βλέπω συχνα σε πολυσυχναστες περαντζάδες απο διάφορες θρησκευτικές ομάδες ή MLM εταιρείες οπως π.χ Herbal Life.

Εσύ μπορείς να είσαι πιό δημιουργικός, πιό ωραίος με ένα πιο μεγάλο και όμορφο pop-up store και να κερνάς τον κόσμο με προίον σου με ένα διαφημιστικό φυλλάδιο ή να δίνεις μια καλή έκπτωση για το online κατάστημα σου.

Τα pop-up καταστήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσεις τα προϊόντα σου και να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και αίσθηση γύρω από το brand σου.

Άφηνε κάρτες οπου πάς

Μια άλλη πολύ καλη τακτική ειναι να αφήνεις μια κάρτα της επιχείρησης σου, οπου και αν πάς.

Παράδειγμα, πας σε εστιατόριο άφησε μια κάρτα εκει που καθόσουν. Ο σερβιτόρος θα την πάρει και θα την δεί.

Πηρες το μετρό; Άφησε μια κάρτα εκεί που καθοσουν. Ο επόμενος που θα καθήσει στη θέση σου θα την σηκώσει και θα την δει. Αυτό ισχύει και για το λεωφορείο και για το ταξί.

Καθοσουν στη στάση του λεωφορείου; Άφησε και εκεί μια κάρτα.

Πήρες το νοημα..

Αυτή η μέθοδος ειναι πολύ χαμηλου κόστους και χωρίς καποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αν σχεδιάσεις την κάρτα σου σωστά και προσφέρεις και κάτι (π.χ εκπτωτικός κωδικός στο ηλεκτρονικού σου κατάστημα) τότε η μέθοδος, θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία

Πινακίδες

Μπορείς να δημιουργήσεις μικρές ταμπελίτσες που τραβούν την προσοχή των ανθρώπων και να την στερεώσεις σε κολόνες της ηλεκτρικής ή οπουδήποτε αλλου μπορείς.

Γνωστή τακτική που χρησιμοποιέιτε συνήθως απο φροντιστήρια ή εκπαιδευτικούς.

Σίγουρα θα είδες πολλές φορές μικρές πινακίδες που να γραφουν απλά

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
[ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ]
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Φυλλαδιοδιανομή

Ακόμα μια γνωστή τακτική που εμπιπτει στο ανταρκτικο μαρκετινγκ. Κάνεις διανομη φυλλαδίων σε μια περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Ειναι φτηνή και αποτελεσματική.

TIP: Βάλε ένα εκπτωτικό κωδικό στο φυλλάδιο. Ζητα να βάλουν τον κωδικό στο διαδίκτυο ΄΄η να σκανάρουν ένα QR code για να πάνε κατεύθείαν στην ιστοσελίδα σου ή ακόμα πές τους να παρουσιάσουν το φυλλάδιο στο κατάστημα για να πάρουν την έκπτωση.

Με λίγα λόγια: Ζητα τους να κάνουν κάτι (take action). Έτσι θα μπορείς να μετρήσεις το αποτέλεσμα – αν δούλεψε η όχι η προωθητική ενέργεια.

Τοποθέτηση προϊόντων

Η τοποθέτηση ενός προϊόντος ή αντικειμένου σε απροσδόκητες τοποθεσίες ή σημέια προκαλούν περιέργεια και ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα:

 • Αν πουλάς μπουλουκάκια, μπορείς να αφήσεις ενα μπουλουκάκι το οποίο θα κρατάει ένα μηνυμα σε διάφορα παγκάκια της πολής.
 • Αν πουλάς κάφέ βάλε σε διάφορα σημεία της πόλης υπερμεγεθή ομοιόματα καφέ με το λογότυπο σου.
– Παραδειγμα υπερμεγεθή κάφε απο τα McDonalds

Μπλουζάκια

Μια πολύ καλη τακτική ειναι η δημιουργία επώνυμων αντικειμένων οπως π.χ μπλουζάκια, καπέλα η θήκες κινητών που οι άνθρωποι θα τα χρησιμοποιούν και θα φορούν και θα προβάλουν το brand σου.

Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό ομως τα προιόντα αυτά να ειναι ΠΟΛΥ καλής ποιότητας.

Για παραδειγμα, αν θα δώσεις μπλουζάκια σιγουρέψου ότι το υφασμα και η εφαρμογή έιναι πολύ καλά. Επίσης, μην βάλεις το τεράστιο σου λογότυπο πάνω στη μέση της φανέλλας.

Οι άνθρωποι φοράνε φανελακια με μεγάλα λογότυπα πάνω που ειναι περήφανοι να τα φοράνε – όχι απο οποιοδήποτε brand. Και για να μην φοράνε το μπλουζάκι σου μόνο οταν κάνουν χειροντακτικές δουλείες, αυτο πρέπει να ειναι ΠΟΛΥ καλης ποιότητας.

Αυτοκολλητα / Αφισες

Επικολλησε αυτοκόλλητα σχετικά με το λογότυπο σου ή την προσφορά σου σε κολόνες φωτισμού, κάγκελα, ταμπέλες, καλάθους, στάσεις λεωφορείωνκαι οπου αλλου νομίζεις ότι ταιριάζει.

Τα αυτοκόλλητα είναι ένας ανέξοδος και αποτελεσματικός τρόπος για να προωθείς ενεργά τη μάρκα ή το προϊόν σου.

Ωραίο παράδειγμα αν εισαι πυροσβέστης / Πηγή: Keap

Μπορείς να συνδυάσεις αυτη τη μέθοδο με τον “online κόσμο” βάζοντας πάνω στα αυτοκόλλητα σου QR codes.

Τα QR codes μπορεί να στείλουν οποιονδήποτε σκανάρει το αυτοκολλητο σε βίντεο ή σε ιστοσελίδα της επιλογής σου.

Δυνατές Συζητήσεις

Άλλη ανταρτική τακτική μαρκετινγκ ειναι να προσλάβεις ή να πείς σε φίλους σου να μιλάνε μεγαλόφωνα για τη μάρκα ή το προϊόν σου σε δημόσιους χώρους, όπως καφετέριες, σταθμούς του μετρό ή λεωφορεία.

Αυτό το είδα απο μια ταινία 😏

Ενθαρρύνοντας αλλους ανθρώπους να μιλούν δυνατά για τη μάρκα ή το προϊόν σου σε δημόσιους χώρους, όπως καφετέριες ή σταθμούς του μετρό, μπορείς να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και περιέργεια σε όσους ακούσουν τη συζήτηση και να το κάνεις να ακουγεται ότι ειναι κάτι δημοφιλές.

Ανταρτικο Μαρκετινγκ Εντός Διαδικτύου

Οι πάρακάτω μεθόδοιμπορουν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο διαδικτο.

Viral Videos

Αυτή τη τακτική περιλαμβάνει τη δημιουργία βίντεο που είναι ελκυστικά και και προωθούν έμμεσα το brand, προϊόν ή την υπηρεσία σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου και να τραβήξεις το βίντεο μόνος/η σου η με την βοήθεια καποιον φίλων σου.

Το σημαντικό είναι να δημιουργήσεις περιεχόμενο που είναι ελκυστικό, αξιομνημόνευτο και να κάνεις τον άλλο να το κάνει share.

Για παράδειγμα, ένα σύντομο και αστείο βίντεο χρησιμοποιόντας το προϊόν ή την υπηρεσία σου μπορεί να γίνει viral και να προσελκύσει μεγάλη προσοχή.

Μην κάνεις Tik Tok βιντεο απλά δειχνοντας το προιόν σου. Κάνε βίντεο δειχνοντας το προιον ή την υπηρεσία σου να λύνει κάποιο προβλημα.

Μιμίδια

Τα memes ειναι μια πάρα πολύ καλή μέθοδος για να προωθήσεις έμμεσα κάτι.

Το δύσκολο κομμάτι σε αυτο έιναι η εξυπνάδα του meme. Δημιουργήσε μιμίδια που σχετίζονται με το εμπορικό σου σήμα ή το προϊόν σου και μοιρασσου τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι και ελεύθεροι επαγγελματίες στο Fiverr που μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μιμίδια που έχουν απήχηση στο κοινό-στόχο σου.

Για παράδειγμα, αν ήμουν ενα απο αυτα τα brands ανετα θα χρησιμοποιούσα την εικόνα που σχετιζεται με το brand μου για να φτιάξω ενα meme

Το κλειδί της επιτυχία σε αυτή τη τακτική είναι να δημιουργήσεις εκατοντάδες διαφορετικά μιμίδια και να τα μοιραστείς σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αν δεν μπορείς να τα μοιραστείς εσύ, τότε θα προσλάβεις άλλους να του κάνουν. Επίσης, θα πρέπει να είστε συνεπείς και δημιουργικοί για να πετύχει αυτή η τακτική.

Αποτυπώματα Διαδίκτυου

Αυτη ειναι μια πάρα πολύ καλή μέθοδος γιατι φάινεται πολύ “φυσική”. Δεν μοιάζει με μάρκετινγκ που πολλοι ανθρωποι δεν θέλουν να βλεπουν.

Για παράδειγμα, σε φόρουμ ξεκινήστε θέματα όπως:

 • “Έχει δοκιμάσει κανείς το [προϊόν Χ]; Τι νομίζετε;”
 • “Πως μπορώ να [κάνω αυτο το πράγμα]; Μου έχουν πει για το [ονομα της υπηρεσίας σου]. Την έχει κανείς δοκιμάσει;”
 • Χθές αγορασα απο το [ονομα καταστηματος] αυτο το [κάτι]. Ειναι πολύ καλό αλλα δεν προσεξα οτι… Ξερει κάνεις πως να το κάνω να…
 • Εχει κάνένας εκπτωτικό κωδικό για [το ονομα τους κατασήματος σου];
 • “Εγω αγόρασα το δικό μου απο το [όνομα καταστήματος εδώ]. Ήρθε σχετικά νωρίς.”

ή αφήστε σχόλια κάτω από σχετικά βίντεο στο YouTube, στο TikTok, σε ιστολόγια κλ.π οπως:

 • Εγω αγοράσα ακριβως το ίδιο απο το [ονομα κατασήματος].
 • Διάβασα στο [ταδε blog] οτι …
 • Ο [ταδε κατάστημα] έχει χαμηλοτερες τιμές.

Μπορείς να προσλάβεις άλλους ανθρώπους να το κάνουν αυτό για εσένα. Το κλειδί είναι να φάινεται οσο πιο φυσικό γίνεται και όχι spammy.

Ο στόχος σου ειναι να δημιουργήσεις γνήσιο ενδιαφέρον και περιέργεια γύρω απο την brand.

Ιnfluencers

Και αυτή η μέθοδος κατατάσεται στις τακτικές guerilla marketing.

Πάνω κάτω, όλοι ξερουμε πώς πάει η κατάσταση με τους influencers.

Αρχίζεις να συνεργάζεσαι με influencers ή bloggers για να προωθήσουν τη μάρκα ή το προϊόν σας στους ακόλουθους τους.

TIP: Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για έναν μεγάλο influencer. Είναι προτιμότερο να βρείς10 μικρο-influencers που έχουν μικρότερο κοινό που τους ακολουθεί, αλλά πιο αφοσιωμένο. Μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικοί στην προώθηση σου.

Online διαγωνισμοί

Δημιουργήσαι διαγωνισμούς ή δώσε δώρα στον ιστότοπό σου ή στα social media για να πρροβλήθείς.

Για παράδειγμα, μπορεις να προσφέρεις ένα δωρεάν προϊόν ή υπηρεσία στον νικητή ενός διαγωνισμού. Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τους “οπαδούς σου” να επισημάνουν τους φίλους τους ή να μοιραστούν τον διαγωνισμο για να συμμετάσχουν.

Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσεις αίσθηση γύρω από το όνομα σου.

Το κόστος θα ειναι το προιόν που αγοράζεις στη τιμή χονδρικής και ίσως και λιγα χρήματα για “μπουστάρεις” τον διαγωνισμό – τουλάχιστον στην αρχή.

Χρησιμοποία αυτή τη μέθοδο 4 – 5 φορές το χρόνο για να προσεγγίζεις το κοινό σου και να προκαλείς επανάληψη του brand σου.

Παραγόμενο από χρήστες περιεχόμενο

Ενθαρρύνετε άλλους ανθρώπους να δημιουργήσουν περιεχόμενο με τη μάρκα ή το προϊόν σου και να το μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για παράδειγμα, μπορείς να ζητήσεις από τους ακολουθους σας να δημιουργήσουν ένα βίντεο ή να τραβήξουν μια φωτογραφία τους χρησιμοποιώντας το προϊόν σας και να το μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αντάλλαγμα μια εκπτωση στην επόμενη τους αγορά.

Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις reviews για το προιον (τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε μετέπειτα ενέργειες μαρκετινγκ καθώς και αξιοπιστία για τη μάρκα σου.

Email Marketing

Εχω αναφερθεί πολλές φορές για το email marketing και το πόσο σημαντικό είναι να κτίσεις μια λιστα απο άτομα που ενδιαφέρονται για το brand, την υπηρεσία σου ή ειναι ήδη πελάτες σου.

Στην ουσία, ειναι δώρεάν επικοινωνία. Οτι θέλεις να επικοινωνήσεις, απλά στέλνεις ένα email.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το GetResponse ή το Mailerlite, για να δημιουργήσεις και να στείλεις email στους συνδρομητές σoυ ή ακόμα και να προγραμματίσεις αυτοματοποιήμένα email που θα στέλνονται οταν καποιος εχεις γενέθλια, σε κάποια μεγάλη γιορτή ή προσφορά.

Μπορείτε επίσης να τμηματοποιήσετε τη λίστα σας και να στείλετε στοχευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συγκεκριμένες ομάδες συνδρομητών.

T-shirts

To ίδιο πράγμα που σηζητησαμε στις offline μεθόδους guerilla marketing, μπορείς να το κάνεις και online.

Μοίρασε ΔΩΡΕΑΝ καλης ποιότητας μπλουζάκια..

 • Σε διαγωνισμό στα κοινωνικά δίκτυα
 • Ως κίνητρο για να εγγραφεί καποιος στη λιστα email σου
 • Δώρο σε πελάτες σου
 • Σε φίλους και γνωστούς

Virtual Events

Μπορείς να δημιουργήσεις εικονικές εκδηλώσεις, όπως διαδικτυακά σεμινάρια ή ζωντανές ροές, για να επικοινωνήσεις με το κοινό σου και να προωθήσεις τη μάρκα ή το προϊόν σου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσεις πλατφόρμες όπως το Zoom ή το Google Meet για να δημιουργήσεις και να φιλοξενήσεις εικονικές εκδηλώσεις.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Instagram για να προωθήσεις την εκδήλωση και να προσεγγίσεις ένα ευρύτερο κοινό.

Guest Posts

Η αγορά guest post σε διάφορους ιστότοπους ειναι μια πολύ καλή μεθοδος να προωθήθεις έμμεσα στο διαδικτυο.

Στην ουσία γράφεις και δημοσιεύεις άρθρα σε άλλες ιστοσελίδες που ειναι σχετικές με το target audience σου και αναφέρεις το προίον ή την υπηρεσία σου ώς λυση σε πρόβλημα ή ως κάτι που χρησιμοποίησες.

ΜΗΝ προωθησεις άμεσα τo brand, προιον, υπηρεσία στα άρθρα. Δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα παρα αν το γράψεις με τρόπο που οι αναγνώστες να μην καταλαβαίνουν ότι αυτό το άρθρο είναι διαφημιστικό.

Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις ο ίδιος, μπορείς να προσλάβεις έναν ελεύθερο επαγγελματία στο Upwork ή στο Fiverr για να γραψει αυτα τα guest posts.

Μπορείς επίσης να απευθυνθες σε ιστότοπους του niche σου και να ρωτήσεις αν δέχονται guest posts. Για παράδειγμα στην ιστοσελίδα μου δέχομαι guest posts. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κτίσεις backlinks και να βελτιώσεις την κατάταξή σου στις μηχανές αναζήτησης.

Τελικά Σχόλια

Το ανταρτικο μάρκετινγκ ή Guerilla marketing είναι μια δημιουργική και αντισυμβατική προσέγγιση για την προώθηση της μάρκας ή του προϊόντος σας.

Χρησιμοποιώντας τακτικές όπως η τέχνη του δρόμου, τα διαφημιστικά κόλπα και τα pop-up καταστήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και αίσθηση γύρω από τη μάρκα σας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση είτε μια μεγάλη εταιρεία, το guerilla marketing μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να συνδεθείτε με το κοινό σας με ουσιαστικό τρόπο.

Δές Επίσης👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *