Sharing is caring!

Ψάχνεις για αξιόπιστους και ταλαντούχους Έλληνες freelancers στο Fiverr, αλλά χάνεσαι στην πληθώρα επιλογών; Αυτή τη στιγμή στο Fiverr υπάρχουν πάνω των 700 Ελλήνων freelancer στο Fiverr. Μπορείς να πας στο Fiverr και να ξεκινήσεις το σκρολάρισμα ή να δείς αυτους που σου προτείνω εγώ.

Σε αυτό το άρθρο, θα σου παρουσιάσω μια λίστα με 15 αξιόλογους Έλληνες freelancers που προσφέρουν υπηρεσίες στο Fiverr, λαμβάνοντας υπόψη τις κριτικές, την εμπειρία και τις δεξιότητές τους.

Οταν συνεργάζεσαι με ατομα που μιλούν τη μητρική σου γλώσσα όλα γίνονται πιό έυκολα. Μπορείς να συνεννοηθείς και να εκφραστείς καλύτερα.

Είτε χρειάζεσαι έναν γραφέα για να παράξει περιεχόμενο για το blog σου, έναν designer για να σχεδιάσει το λογότυπό σου, ή έναν developer για να φτιάξει το website σου, σίγουρα θα βρεις στην λίστα μου τον κατάλληλο freelancer για εσένα.

Έλληνες Freelancers στο Fiverr

FreelancerΤομέαςΚριτικές*
George BAudio Editing⭐ 5.0 (903)
Dimos ZΠαραγωγή μουσικής / Τραγούδι / Vocals⭐ 4.9 (1.4K)
Sonia KonsΤραγουδι / Γυναικεία Vocals⭐ 5.0 (67)
Evita FΓυναικεία Voice over⭐ 5.0 (140)
Antonis VlavoΑντρικά Voice over⭐ 5.0 (651)
Kalliopi K.Μεταφράσεις Γαλλικά⭐ 5.0 (107)
AnnaΕπιστημονικές / Ιατρικές Μεταφράσεις Γερμανικά⭐ 5.0 (74)
Kate XΙατρικές Μεταφράσεις Αγγλικά⭐ 5.0 (30)
PanosΜεταφράσεις Αρχαία Ελληνικά / Αγγλικά⭐ 5.0 (1.1Κ)
Andromache PVirtual Assistant⭐ 5.0 (134)
Kelly KVirtual Assistant⭐ 5.0 (180)
Markos KΠαραγωγη Περιεχομένου / Άρθρογραφία⭐ 5.0 (241)
Katerina PΔιδασκαλία Ελληνικών⭐ 5.0 (241)
NikoletaΚατασκευή Ιστοσελίδων⭐ –
indikos001Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων⭐ –
Πινακας με τους πιό αξιόλογους Ελληνες freelancers στο Fiverr

*Μέχρι την ώρα που εγραψα αυτο το πόστ.

1. George B @djboody

Ο Γιώργος ειναι dj με πάνω απο 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία. Προσφέρει μια σειρά απο gigs γύρω απο το τομέα της μουσικής τα οποία του κέρδισαν τα 903 reviews και το αψεγαδιαστο σκόρ (5/5).

Περαν απο τα music-edits, προσφέρει και υπηρεσίες SEO, παραγωγη περιεχομένου, backlinks κτλ. Το “φόρτε” του ομως φαίνεται να ειναι ο τομέας της μουσικής.

Δες το προφίλ του

2. Dimos Z @paokdz

Θές να γράψεις τραγούδι; Θα στο κάνει ο Δήμος. Θα σου παράξει deep house, progressive, techno μουσική θα τραγουδήσει τα voiceovers και θα στο προωθήσει και απο πάνω.

Με 1400 reviews, και με το σήμα του Top-rated freelancer, ειναι ενας απο τους καλυτερους Έλληνες freelancers στο fiverr.

Δες το προφίλ του

3. Sonia Kons @soniakons

Μετά απο το Δήμο, πάμε στη Σόνια που και αυτή ειναι φωνάρα. Εκτός του οτι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για voice overs, πιστεύω ότι το “φόρτε” της ειναι το τραγούδι.

Δες το προφίλ της

4. Evita F @evitafotiou

Επόμενη στη λίστα ειναι η Ευιτα Φωτίου. Αν ψάχνεις για voice-over με γυναικεία φωνή, εγώ προσωπικά θα προσλαμβανα αυτήν.

Με 140 κριτικές, σκόρ 5/5 και εμπειρία 15 χρόνων ως ραδιοφωνική παραγωγός. Το καλύτερο απ’ολα ειναι ότι μπορείς να πάρεις επαγγελματικό voice-over με 15 ευρώ μόνο.

Δες το προφιλ της εδώ.

5. Antonis Vlavo @vlavogelakis

Αν ψάχνεις οτιδήποτε έχει να κάνεις με Voice over (ραδιοφωνικά σποτ, audio books, αφηγήσεις κτλ) ο Αντώνης ειναι ο άνθρωπός σου.

Η φωνή του ειναι καταπληκτική (άκου κανα-δύο voice over που έχει κάνει και θα καταλάβεις), και οπως φαινεται απο τις κριτικές και το προφίλ του, αυτο που κάνει, το κάνει σωστά.

Δες το προφιλ του.

6. Kalliopi K. @kalliopi_k

Για μεταφράσεις απο Γαλλικά σε Ελληνικά και αντιστροφα, η Καλλιόπη ειναι ο ανθρωπός σου. Οι κριτικές που έχει στο προφίλ της, σε κάνουν να της δώσεις τη δουλειά με κλειστά τα μάτια.

Δες το προφιλ της.

7. Anna @blueodysee

Αν ψάχνεις για μεταφράσεις απο Γερμανικά σε Ελληνικά ή το αντίθετο, η Αννα ειναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς στο Fiverr.

Ειναι Level 1 seller – που σήμαινει ότι περνά καποια κριτήρια ποιοτητας που βάζει το Fiverr – εχει 5/5 σκορ απο 74 κριτικές. Διαβάζοντας τις κριτικές θα καταλάβεις οτι ειναι αξιοπιστη, καλή και γρήγορη σε αυτο που κάνει.

Επίσης, ενα απο τα gigs της λέει ότι θα μεταφράσει scientific and medical καιμενα απο Ελληνικά σε Γερμανικά η και το αντιθετο. Αυτό δείχνει ότι η γνώση της στις δύο γλώσσες δεν ειναι “βασική”.

Δες το προφιλ της εδώ.

8. Kate X. @katxat40

Kate - Greek Freelancer on Fiverr

Ακόμα μια Ελληνίδα freelancer για μεταφράσεις με ειδίκευση σε Ιατρικού περιεχομένου μεταφράσεις απο Ελληνικά σε Αγγλικά και αντιθετα.

Οι ιατρικές και επιστημονικές μεταφράσεις ειναι ιδιαίτερες καθώς δεν μπορεί να τις κάνει ο κάθε ένας. Μόνο κάποιος του επαγγέλματος ή καποιος που ειναι επαγγελματίας μεταφραστής.

Τέλος το ότι ειναι Level 1 seller, τα πολύ καλά reviews και το 5/5 σκόρ της δίνει τρομερή αξιοπιστεία.

Δες το προφίλ της

9. Panos @bigblue08

Το Μαστερ στην Ελληνική Φιλολογία και η 15χρόνη εμπειρία του Πάνου, έπιασε τόπο αφού έχει 1100 κριτικές και σκόρ 5/5. Σίγουρα, κάτι σωστό κανει για να πέρνει τόση “αγάπη”.

Αν ψαχνεις για μεταφράσεις απο Ελληνικά στα Αγγλικά και αντιστροφα, συγγραφή άρθρων και μεταφράσεις απο αρχαία Ελληνικά σε Νέα Ελληνικά ή Αγγλικά και αντιστρόφως, ο Πάνος είναι ο ανθρωπός σου.

Δες το προφίλ του

☝️ Για μεταφράσεις απο Ελληνικά σε Αγγλικά και αντιστροφα, αξίζει να αναφέρω και τον Dimitris @dimitrisb (Level 2 seller, 304 κριτικές, 5/5 σκορ) και τον Nikos @nickgourbatsis (Level 2 seller, 976 κριτικές, 4.9/5 σκορ). Ειναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί σε αυτο που κάνουν. Απλά, δεν ήθελα να γεμίσω το ποστ, με gigs μεταφράσεων.

10. Andromache P @andromachi

Η Ανδρομάχη φαίνεται να ειναι πολυ-εργαλείο, καθώς γράφει άρθρα στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά, φτιάχνει βίντεο, κανει data-entry και μεταφράσεις.

Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει και πολύ περισσότερες υπηρεσίες – αρκεί να την ρωτήσεις και θα είναι ενας πολύ καλός virtual assistant.

Δες το προφίλ της

11. Kelly K @kellykous

Ακόμη μια Ελληνίδα πολυεργαλείο / virtual Assistant που – βάση των gigs της και των κριτικών που έχει λάβει – μπορεί να κάνει οτιδήποτε απο συγγραφή, μεταφράσεις κειμένων, προγραμματισμό – ακόμα και συμβουλές σε μαμάδες.

Με 5 αστεράκια στο προφιλ της απο 180 κριτικές, είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή.

Δες το προφίλ της

12. Markos K. @kgmarkos

Εντυπωσιακό προφίλ ο Μάρκος ο οποίος ειναι copywriter και ειδικεύεται στη συγγραφή αθλητικού περιεχομένου, περιεχομένου optimized για SEO και οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο στα Ελληνικά.

Με σκορ 5/5, 241 reviews και το σήμαδάκι “fiverr’s choice” σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες του.

Δες το προφίλ του

13. Katerina P. @katerina_illust

Η Κατερίνα ειναι πολύ καλη στο να μαθαίνει Ελληνικά σε ξένους. Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν οι 111 κριτικές που έχει λάβει μέχρι τώρα.

Τώρα θα μου πείς, πώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις; Αν έχεις ξένους υπαλλήλους και θέλεις να τους βελτιώσεις τα Ελληνικά τους για να γινονται οι δουλειές καλύτερα, τότε μπορείς να την προσλάβεις.

Επίσης, μπορείς να την προσλάβεις και για τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να θέλεις να αναπτύξεις το λόγο σου ή να κάνουν online μαθήματα τα παιδία σου.

Για ό,τι και αν την χρειαστείς, σίγουρα θα το κάνει καλά.

Δες το προφίλ της

14. Nikoleta @nikoleta_pll

Την Νικολέτα, παρολο που ειναι νέο προφιλ και δεν μπορώ να κρίνω αν ειναι καλή ή όχι σε αυτο που κάνει, τη συμπεριλαμβάνω επειδή προσφέρει μια υπηρεσία που πολλοί έχουν ανάγκη. Web Development.

Επίσης, φαινεται οτι αυτος ο τομέας στο Fiverr, έχει έλλειψη απο Ελληνες freelancers.

Αν θέλεις να δουλέψεις μαζί της προτείνω να της δώσεις ένα μικρό task για αρχή και αν μείνεις ικανοποιημένος/η να προχωρήσεις σταδιακά σε κάτι μεγαλυτερο.

Δες το προφίλ της

15. indikos001

Και αυτος ο freelancer δεν έχει κριτικές, αλλα και αυτός προσφέρει μια υπηρεσία που έχει ζήτηση και δεν έχει πολλούς Έλληνες freelancers να την προσφέρουν.

Διαχείριση κοινωνικών δικτύων. Επιπλέον προσφέρει και σχεδιασμό μπροσούρας για Airbnb – που μου φαίνεται πολύ χρήσιμο.

Και πάλι, αν θα τον δοκιμάσεις, ξεκίνα με μια “μικρή” υπηρεσία και αν ικανοποιηθείς προχώρα σε μεγαλύτερου κόστους και ογκου υπηρεσίες.

Δες το προφίλ του

Τελικά Σχόλια

Απο μεταφράσεις και Voiceovers πάμε καλά. Απο άλλες υπηρεσίες ομως.. Έχουμε θέμα..

Αυτό που λείπει απο το “Ελληνικό Fiverr” ειναι περισσότερες υπηρεσίες μαρκετινγκ, γραφιστικές υπηρεσίες (οπως σχεδιασμός, flyers, λογοτύπων, διαφημίσεων κτλ.), υπηρεσίες web development και οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με voiceovers και μεταφράσεις.

Τελοςπάντων όμως, οι πιό πάνω freelancers (εξαιρουμένου οι δύο τελευταίαιοι) φαίνεται απο τις κριτικές που αφήσες αλλοι αγοράστές, ότι ειναι επαγγελματίες και θα παραδώσουν ποιοτική δουλειά.

Για’υτο ρίξε μια ματιά στο προφίλ τους.

Αν έχεις κάποιον Ελληνα freelancer στο fiverr να προτείνεις ή αν θέλεις ακόμα και τον εαυτό σου να προτείνεις, άφησε το ονομα του/σου και το link στο προφίλ του/σου στα σχόλια.

Δες Επίσης👉 Aκολούθησέ με στο Facebook και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνεις τα νέα άρθρα μου.


Τα Links που υπάρχουν στα άρθρα μου ειναι πολλές φορές affiliate links. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσω προμηθεια αν αγοράσεις κάτι χωρίς να επηρεάζετε το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ή του προιόντος με οποιονδήποτε τρόπο.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *